Kırşehir‘de Virajı Alamayan Otomobil Dereye Uçtu

Kırşehir‘de virajı alamayan otomobil, Meytaş Köprüsü‘nden Kılıçözü Deresi‘ne uçtu. Araçta mahsur kalan yaralılar, çevreden yetişen vatandaşlar tarafından kurtarıldı.

Olay, Kırşehir merkez Meytaş Köprüsü‘nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bağ evine seyir halinde olan Zeliha K. yönetimindeki 40 AT 510 plakalı otomobil, virajı alamayarak Kılıçözü Deresi‘ne uçtu. Kerimcan K. (13), İsmail K. (82), Telli K. (61), Samet Hüseyin F. (11) ve Mehmet F. suyun içinde hurdaya dönen otomobilde mahsur kaldı. Kazayı görüp gelerek aracın ön camlarını kıran vatandaşlar, kazazedeleri teker teker dışarı çıkardı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve polis sevk edilirken, yaralanan

Kerimcan K. (13), İsmail K. (82), Telli K. (61) ambulansla Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Devlet Hastanesi‘ne kaldırıldı. Otomobilde bulunan Samet Hüseyin F. (11) ve Mehmet F. ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Hurdaya dönen araçtan sağ kurtulan şahıslar üzerlerindeki şoku uzun süre atamazken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile