Kırşehir Eski Valiliğin Arka Yolunda Trafik Rahatlıyor

Kırşehir Eski Valiliğin Arka Yolunda Trafik Rahatlıyor

Kırşehir’de uzun yıllardır araçların geçişlerinin sorun olduğu eski Valiliğin arka sokağında bulunan yolun genişletme çalışmaları evlerin duvarlarının geri çekilmesi ile başladı.

Ahi Evran Mahallesi 743. Sokak ve Müftülük Caddesindeki yolların genişletilerek kilit parke döşemesi ile yapılması ve kaldırım, peyzaj çalışmalarının da kısa sürede tamamlanmasıyla Ahi Evran Mahallesi 743. Sokak ve Müftülük Caddesi civarındaki yollar güzel bir görünüme kavuşacak.

Kırşehir’in mahalle ve sokak aralarındaki yolların kilitli parke taşıyla kaplandığını söyleyen Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kentin değişik noktalarında kilit parke çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Ahi Evran Mahallesi 743. Sokak ve Müftülük Caddesi boyunca yol genişletme, kaldırım ve peyzaj çalışmalarına başladı.” dedi.

Bahçeci “Bu çalışma ile yolda sıkışan araçlar sıkıntı sona erecek ve modern bir sokak görümüne kavuşması sağlanacaktır. Yol güzergahı boyunca yaklaşık 4 bin metrekarelik alan kilitli parke taşı ile kaplanılacaktır. Böylece mahalle sakinleri, daha düzenli ve temiz görünümlü bir yola kavuşacaktır.” şeklinde konuştu .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile