Kirsehir Fizik Tedavi Rehabilitasyon Merkezi 1 Yilda 2 Bin 354 Hastaya Hizmet Verdi

Kirsehir Fizik Tedavi Rehabilitasyon Merkezi 1 Yilda 2 Bin 354 Hastaya Hizmet Verdi

Kirsehir Egitim ve Arastirma Hastanesine bagli, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi 1 yilda 2 bin 354 hastaya bakti, 40 bin 134 kisiye ise tedavi seansi uyguladi.

4 kat ve 150 yatak tam kapasiteyle çalismaya devam eden hastane Kirsehir Egitim ve Arastirma Hastanesi Bashekimi Doç. Dr. Ali Günes, “Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi bölgeye hizmet veriyor. Kirsehir Merkez ve ilçelerinin yani sira Ortaköy, Sariyahsi, Yerköy, Hacibektas, Avanos ve Gülsehir ilçelerine hizmet veren Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezimizde toplamda 2 bin 354 hastaya tedavi uyguladik" dedi.

40 bin kisiye tedavi hizmeti uygulanan hastanede ayrica akapunktur tedavisinin de uygulandigini belirten Günes, "Hastalarimizdan 5 bin 2 kisiye A grubu, bin 8 kisiye B grubu, 13 bin 702 kisiye C grubu, 20 bin 422 kisiye ise D grubu olmak üzere toplamda 40 bin 134 tedavi seansi uygulanmistir. Alaninda uzman hekim ve fizyoterapistleriyle tedavi uygulanirken bu tedavi içinde içerisinde tedavi alanlari, pandeminin normallesmesinin ardindan yüzme havuzlari, özel banyolar, sauna ve hasta odalariyla hizmet verecek" diye konustu.

Hastanede ayrica kupa, hacamat, ozon tedavisi, sülük ve akapuntur tedavisi de uygulaniyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile