Kirsehir 'Kitap Günleri' Sona Erdi

Kirsehir 'Kitap Günleri' Sona Erdi

KIRSEHIR – Kirsehir’de, 2 Aralik tarihinde Neset Ertas Kültür Sanat Merkezi’nde açilisi yapilan ‘Kitap Günleri’ sona erdi.

Söylesi ve imza günleri programlarinin yapildigi kitap günleri etkinlikleri hakkinda açiklamada bulunan Belediye Baskani Selahattin Ekicioglu, 50 yayinci, 14 marka ve 30 yazarin Kirsehir’de bulundugunu söyledi.

Belediye Baskani Ekicioglu, “Pandemi kisitlamalari nedeniyle yapamadigimiz kitap günlerini kisitlamalarin kalmasiyla birlikte organize ederek ilimizde ihtiyaç duyulan bir organizasyonu hayata geçirmis olduk” dedi.

Tarih ve kültür sehri Kirsehir’de kitap günleri etkinliklerinin önemsendigini aktaran Ekicioglu, “Kitap okuma aliskanligi ve okuma oraninin yüksek oldugu tarih ve kültür sehri Kirsehir’imizde okurlarin yayinevleri araciligiyla kitaplarla ve yazarlarla bulusmasi beklenen bir durumdu. Özellikle gençlerimiz, ilkögretim ve lise ögrencilerinin kitaplarin sicakligini da hissetmeleri açisindan bu tür fuarlarin önemini biliyor ve bu kapsamda organizasyonlarin devamliligini saglamak istiyoruz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile