Kirsehirli Sehit Aileleri, 'Bozkirdan Karadeniz'e Kardeslik Gezisi'nde Sehit Eren Bülbül'ün Ailesini Ziyaret Etti

Kirsehirli sehit aileleri, Trabzon'un Maçka ilçesi kirsalinda 11 Agustos 2017'de terör örgütü mensuplariyla saglanan sicak temas sirasinda sehit olan Eren Bülbül'ün ailesini ziyaret etti.

Kirsehir Sehit Aileleri Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Derneginden yapilan yazili açiklamaya göre, Içisleri Bakanligi Sivil Toplumla Iliskiler Genel Müdürlügü tarafindan desteklenen "Vatan Kalesinden Cennete Uçanlar Projesi" kapsaminda Trabzon'a gezi düzenlendi.

"Bozkirdan Karadeniz'e Kardeslik Gezisi" adi verilen geziye, dernek üyesi 30 sehit ailesi katildi.

Sehit aileleri Trabzon gezisi kapsaminda ilk olarak sehit Eren Bülbül'ün ailesine ziyarette bulundu.

Sehidin annesi Ayse Bülbül ile kucaklasan ve duygulu anlar yasayan Kirsehirli sehit aileleri, daha sonra Eren Bülbül'ün kabrine geçerek dua etti. Ayse Bülbül'e ziyaret anisina Türk bayragi ve Kur'an-i Kerim hediye edildi.

Açiklamada görüslerine yer verilen dernek baskani Mutlu Kiliçaslan, sehit ailelerini kaynastirmak için bu ziyareti gerçeklestirdiklerini belirterek, "Dernek olarak bugüne kadar sehitlerimizin unutulmamasi ve sehit ailelerinin birlik ve beraberligini saglamak amaciyla çesitli etkinlikler gerçeklestirdik." ifadelerini kullandi.

Son zamanlarda terör örgütleri tarafindan saldirilar düzenlenmeye basladigina dikkati çeken Kiliçaslan, sunlari kaydetti:

"Sürekli büyüyen ve gelisen ülkemize oyun oynamaya çalisan çapulcular son dönemde yine ortaya çikmaya basladilar. Özellikle Firat Kalkani ve Pençe Harekati bölgelerinde kahraman Mehmetçiklerimize haince saldirilar düzenlenmektedir. Mehmetçigimiz Suriye'de Irak'ta terör örgütlerinin yok edilmesi için büyük bir mücadele vermektedir. Kirsehirli sehit aileleri olarak her zaman devletimizin ve Türk Silahli Kuvvetlerimizin yanindayiz. Sehitlerimize Allah'tan rahmet, acili ailelerimize sabirlar diliyoruz."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile