Kisa Film Yarismasinda Basvurular Basladi Açiklamasi Büyük Ödül 100 Bin TL

Bu yil 3’ncüsü düzelecek Darica Kisa Film Yarismasi’nda basvurular basladi. Gala gecesiyle en basarili yapimlarin ödüllendirilecegi organizasyonda birinciye 100 bin TL ödül verilecek.

Kültür ve Turizm Bakanligi Sinema Genel Müdürlügünün destekleriyle Darica Belediyesi ve Darica Kaymakamligi is birligiyle hazirlanan Geleneksel Darica Kisa Film Yarismasi 3. kez sinemaseverlerle bulusacak. Yarismanin bu yil ki temasi "Sehir Komsulugu" olarak belirledi. Iletisim fakültesi ögrencilerinin yogun ilgi gösterdigi yarismanin ön jürisini Darica Deniz Yildizlari Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Radyo ve Televizyon Bölümü Ögretmenleri olusturuyor. Sinema ve tiyatro oyunculari Aydin Sarman, Osman Büyükercan, Ugur Yagcioglu, Etem Caner Karaüç, Deniz Gök ve Ali Fuat Pekzeren ise ana jüride yer alacak.

100 bin TL ödül

Gala gecesiyle en basarili yapimlarin ödüllendirilecegi organizasyonda; birinciye 100 bin TL, 2’nciye 50 bin TL, 3’üncüye 30 bin TL ve mansiyon ödülü olarak 20 bin TL verilecek. 30 Ekim’de son bulacak basvurular online olarak Darica Kaymakamligi ve Darica Kisa Film Yarismasi sosyal medya hesaplari üzerinden yapilabilecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile