Kıskanç koca eşini öldürdü

Kıskanç koca eşini öldürdü

Bursa'nın Mustafakemalpaşa İlçesi'nde, iş makinesi operatörü 27 yaşındaki Kurtuluş Belen, dövdüğü gerekçesiyle evi terk eden eşi 20 yaşındaki Meryem Belen'i gittiği baba evinde 4 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Kendisini de bacağından yaralayan Kurtuluş Belen tedavi altına alındı.

  Mustafakemalpaşa ' nın Kestelek Kö ; yü ; ' nde oturan ve bir sü ; redir şiddetli geç ; imsizlik yaşayan Belen ç ; ifti arasında , 4 gü ; n ö ; nce Meryem Belen ' in cep telefonuna bir arkadaşı tarafından gö ; nderilen ' bir daha beni arama ' yazan mesaj yü ; zü ; nden yine tartışma ç ; ıktı . Kıskanç ; lık krizine giren Kurtuluş Belen , eşini dö ; verek hastanelik etti . Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi ' nde ayakta tedavisi yapılan Meryem Belen , 1 . 5 yaşındaki kızını da alarak , oturduğu Kestelek Kö ; yü ; ' ne 3 kilometre uzaklıkta bulunan Karacalar Kö ; yü ; ' ndeki babası İsmail Kaya ' nın evine gitti .

Dü ; n saat 23 . 30 sıralarında Karacalar Kö ; yü ; ' ne giden Kurtuluş Belen , eşi Meryem Belen ile konuşmak iç ; in kayınpederi İsmail Kaya ' nın evine gitti . Eşi ile konuşan ancak eve dö ; nme teklifine ret yanıtı alan Kurtuluş Belen , ü ; zerinde taşıdığı bıç ; akla Meryem Belen ' i 4 yerinden bıç ; akladı . Aldığı bıç ; ak darbeleriyle ağır yaralanan genç ; kadın , komşuları tarafından Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi ' ne kaldırılırken , yolda yaşamını yitirdi . Eşini ö ; ldü ; rdü ; ğü ; bıç ; ağı daha sonra kendi bacağına saplayan Kurtuluş Belen de Bursa Devlet Hastanesi ' ne kaldırılarak tedavi altına alındı .

Eti Bor İşletmesi ' nde iş makinası operatö ; rü ; olarak ç ; alışan Kurtuluş Belen ' in 4 yıl ö ; nce Meryem Belen ile evlendiği , ancak son bir yıldır eşler arasında şiddetli geç ; imsizlik yaşandığı bildirildi . Olayla ilgili soruşturma sü ; rdü ; rü ; lü ; yor .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile