Kisla Ve Köprülü Mahalleleri Sokak Sagliklastirma Projesi Tamamlandi

Kisla Ve Köprülü Mahalleleri Sokak Sagliklastirma Projesi Tamamlandi

Adana Yüregir Belediyesi’nin Kisla ve Köprülü mahallelerinde baslattigi sokak sagliklastirma projesi tamamlandi. Çalismalari yerinde inceleyen Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, “Yüregir’in çehresini degistiriyoruz” dedi.

Yüregir Belediyesi Tesisler Müdürlügü’nün Kisla ve Köprülü mahallelerinde baslattigi ‘Sokak Sagliklastirma ve Çevre Düzenleme Projesi’ asfalt kaplama çalismasi ile tamamlandi. Proje çerçevesinde 260 metre uzunlugundaki Hasan Gürhani Sokak ve 240 metre uzunlugundaki Sehit Metehan Sahbaz Caddesi üzerinde yer alan binalarin cephesinde tadilat boya, söve, tente ve tabela çalismasi gerçeklestirildi.

Iki mahallenin ortasindan geçen sulama kanalinin üzerindeki yaya köprüsü yenilendi, seyir teras çalismasi yapilarak dekoratif kent mobilyalari dösendi. Park Bahçeler ekiplerinin yaptigi peyzaj ve çiçeklendirme çalismasi ile güzel bir görünüme kavusan sokak ve caddede tüm elektrik hatlari da yer altina alindi. Son olarak asfalt kaplama çalismasi ile yenilenen sokak ve cadde farkli bir görünüme kavustu.

Yapilan çalismalari yerinde inceleyen Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, önemli bir projeyi daha tamamlamanin mutlulugunu yasadiklarini söyledi.



Yüregir’in birçok noktasinda sokak sagliklastima çalismasi yaptiklarini hatirlatan Baskan Kocaispir, “En güzel sokaklar Yüregir’de olacak diyerek yola çikmistik hamdolsun bu hedefte çok güzel projelere imza attik. Yüregir’in çehresini degistiriyoruz. Tamamen yeniledigimiz sokak ve caddemiz mahalle sakinlerimize hayirli ugurlu olsun” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile