Kitap Fuari Ve Senligi 10 Gün Boyunca Ziyaretçi Akinina Ugradi

Kitap Fuari Ve Senligi 10 Gün Boyunca Ziyaretçi Akinina Ugradi

Kayseri Büyüksehir Belediyesi tarafindan düzenlenen, 142 yayinevi, 72 yazarin yer aldigi Kayseri Çocuk Kitap Fuari ve Senligi, 10 gün boyunca ziyaretçi akinina ugradi.



Kütüphaneler sehri Kayseri hedefiyle kente yeni kütüphaneler kazandiran ve ögrenci dostu sehir ödülüyle egitimin ve ögrencinin kentteki en güçlü destekçisi olmayi sürdüren Baskan Dr. Memduh Büyükkiliç yönetimindeki Büyüksehir Belediyesi yogun ilgi gören ve büyük begeni toplayan bir hizmete daha imza atti.

Büyüksehir Belediyesi, Türkiye’nin en büyük millet bahçelerinden biri ve Kayserililerin gözdesi olan Recep Tayyip Erdogan Millet Bahçesi’nde, 19-28 Nisan tarihleri arasinda Çocuk Kitap Fuari ve Senligi düzenledi.

Baskan Büyükkiliç’in yarinin büyükleri olacak bugünün çocuklarinin gelecege daha donanimli, daha egitimli ve daha nitelikli hazirlanmasi için ‘Okuyan ve Okutan Sehir’ misyonu dogrultusunda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami armagani olarak gerçeklestirilen çocuklara özel Kayseri Çocuk Kitap Fuari ve Senligi son günlerinde de adeta ziyaretçi akinina ugradi.

Açilisinin yapildigi 19 Nisan’dan buyana, çocuklar ve aileleri tarafindan yogun ilgi gören etkinlikte minikler Çocuk Kitap Fuari kapsaminda 142 yayinevi ve 72 yazarla bulusurken sahne gösterileri, spor etkinlikleri, bilimsel deney ve gösterilerle de unutulmaz bir senlik yasadi.

Büyüksehir belediyesi Ulasim A.S. tarafindan, millet bahçesi içerisindeki etkinlik alaninda gerçeklesen Çocuk Kitap Fuari ve Senligi için 27 ve 28 Nisan tarihlerinde de Cumhuriyet Meydani ile Recep Tayyip Erdogan Millet Bahçesi arasinda 639 hat kodlu seferler ile ücretsiz ulasim hizmeti verildi.

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’in, çocuklara 23 Nisan armagani olan Kayseri Çocuk Kitap Fuari ve Senligi, hem eglenen hem ögrenen hem de deneyimlemenin tadini çikaran çocuklar ve onlarin kaliteli ve verimli bir etkinlikle bulusmasindan keyif alan ailelerden büyük begeni topladi.

Recep Tayyip Erdogan Millet Bahçesi’ne Ziyaretçi Akinina Ugradi

Çocuklara kitabi ve yazarlari sevdiren etkinlik, 28 Nisan Pazar günü sona ererken, Hem çocuk kitap fuari hem de senlik için Recep Tayyip Erdogan Millet Bahçesi ziyaretçi akinina ugradi. Çocuklar ve özellikle ebeveynleri Kayseri Çocuk Kitap Fuari ve Senligi için Baskan Büyükkiliç’a tesekkür ettiler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile