Kitap Fuarina Ögrencilerden Yogun Ilgi

Kitap Fuarina Ögrencilerden Yogun Ilgi

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde bu yil 4’cüsü düzenlenen Kitap Fuari ziyaretçi akinina ugrarken, ögrenciler açilan fuara yogun ilgi gösterdi.

Pazaryeri Belediyesinin kültür hizmetleri çerçevesinde, ilçede kitap okuma aliskanligini arttirilmasi adina açtigi 4. Kitap Fuari’na vatandaslar tarafindan ziyaretler devam ediyor. Ilçede ögrenim gören ögrencilerin adeta akin ettigi kitap fuari renkli görüntüler ortaya sergilerken ögrenciler hem fuari gezdi hem de okumak için fuardan sevdigi yazarlarin kitaplarini aldi.

Ögrenciler ile birlikte kitap fuarini gezen Pazaryeri Belediye Baskani Zekiye Tekin, yayin evleri ile anlasma yapildigini ve ögrencilerin kitap fuarda kitap alimlarinda indirimli bir sekilde faydalanacagini söyledi.

Baskan Tekin, “Gördügümüz kadariyla gençlerimiz ve çocuklarimiz burada, 4’üncü kitap fuarimiz ilçemize hayirli olsun. Daha iyilerini gerçeklestirmek nasip olsun” diye konustu.

Atatürk Ortaokulu 6’ncsinif ögrencisi Elanur Aydin ise kitap fuarini gezdigini belirterek yazarlarin kitaplarini okuyup begendigini söyledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile