Kitap Fuarında Organ Bağışı Kampanyası

Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi‘nde açılan 2. Kitap ve Eğitim Fuarı‘nda Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi organ bağışı birimine özel stant açıldı.

Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde Ekim ayı itibariyle kurulan organ bağışı birimi çalışmalarına devam ediyor. ‘Kalbinize bir kez sorun hayat vermek ister mi?‘ sloganıyla yola çıkan organ bağışı birimi halka ulaşımı kolaylaştırmak için hem hastane içindeki bir bölüme hem de yeni açılan kitap fuarına stant kurdu. 2. Kitap ve Eğitim Fuar‘ında açılan stantta Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanlarından 5 hemşire ve 1 tıbbi sekreter olmak üzere, toplam 6 organ bağışı birimi

çalışanı bilgi ve eğitim amaçlı çalışmalar yaparak, başvuruları teslim alıyor. Fuara katılan yazar ve okuyucuların yoğun ilgi gösterdiği organ bağışı standa ilk 2 günde 60 vatandaş organ bağışı için başvuru yaptı.

Fuar alanına kurulan stant 5 gün boyunca organ bağışı hakkında bilgi almak ve bağış yapmak amacıyla form doldurmak isteyen ziyaretçilerini bekleyecek.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile