Kitap Kurdu Adaylarina Selam

Kitap Kurdu Adaylarina Selam

DÜZCE – TÜGVA tarafindan düzenlenen Ortaokul Kitap Kurdu yarismasi ile ilgili Düzce’de 32 okulda 4 bin ögrenciye ulasildi.

Türkiye Gençlik Vakfi tarafindan geleneksel olarak düzenlenen Ortaokul Kitap Kurdu Yarismasinin tanitimi Türkiye genelinde ‘Selam Ver!’ farkindalik çalismasi gerçeklestirildi.

Ortaokullari ziyaret ederek ‘bugünün küçüklerine, yarinin büyüklerine’ selam veren Türkiye Gençlik Vakfi mensuplari, ortaokul ögrencilerini yarisma hakkinda bilgilendirdi. Yarisma ile ilgili gerekli bilgilerin bulundugu brosürler de okul yönetimlerine teslim edildi.

Türkiye Gençlik Vakfi Düzce Temsilciligi Yönetim Kurulu Üyeleri ve Gönüllüleri de Il Temsilcisi Ersoy Mutlu ve TÜGVA Genel Baskan Yardimcisi Enes Kayabasi beraberinde Düzce’de ‘Selam Ver!’ etkinligini gerçeklestirdiler. ‘Selam Ver!’ etkinligi Düzce’de 32 okulda yaklasik 4 bin ögrenciye selam verildi ve bu ögrenciler Ortaokul Kitap Kurdu yarismasi hakkinda bilgilendirildi.

Ersoy Mutlu, ziyaretleri esnasinda çok olumlu tepkiler aldiklarini ve hem ögrenciler hem de danismanlar için ödüllerin bulundugu Ortaokul Kitap Kurdu Yarismasina bu yil çok daha fazla sayida bir katilimin saglanacagina inandiklarini belirtti.

Türkiye yüzyilinin gençlerinin rekabetlerinin hep dostane ve rekabet ettikleri alanlarin da özellikle bilim, ilim olacagini ifade eden Mutlu, gençlerin gelisimlerine katkida bulunmak için çalismalarina devam edeceklerini bildirdi.

TÜGVA Genel Baskan Yardimcisi Enes Kayabasi ve Il Temsilcisi Ersoy Mutlu beraberindeki ekibin gençlik projeleri ile ilgili olmak üzere Gençlik ve Spor Müdürü Isa Yazici’yi da ziyaret ettiler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile