'Kitap Kurdu' Projesi
Kırklareli Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, Mustafa Dalcalı Ortaokulu'nda başlatılan 'Kitap Kurdu' projesi kapsamında öğrencilerle kitap okudu.
Okulun kütüphanesinde düzenlenen etkinlikle Aşım, Okul Müdürü Hidayet As, öğretmenler, öğrenciler ile veliler yaklaşık 30 dakika kitap okudu.
Aşım, daha sonra yaptığı konuşmada, proje ile gençlerin son yıllarda hızla artan teknoloji bağımlılığının bir nebzede olsa azaltılmasının amaçlandığını söyledi.
Projeyi çok önemsediklerini belirten Aşım, projenin öğrencilere katkısının olacağına inandığını aktardı.
Kitapların aldatmayan dostlar olduğunu aktaran Aşım, 'Çocukları o dostlar ile bir araya getirmek çok önemli. Burada bir sınıf ortamından ziyade bir ev ortamı oluşturulmuş. Bizim için yine projenin değerli olan kısmı okulumuzu sadece kitap okuma saatleri içerisinde değil, daha sonraki zaman dilimlerinde de velilerimizin ve öğrencilerimizin hizmetine sunuyoruz. Bu uygulamayı tüm okullarımızda yapmak istiyoruz. İlimizde diğer okullarda da bu ve buna benzer projeler ile kitap okumayı hayatın bir parçası haline getirmeyi amaçlıyoruz.' diye konuştu.
Okul Müdürü Hidayet As da projenin faydalarını en kısa sürede öğrenciler üzerinde göreceklerini belirtti.



















