Kıvanç Tatlıtuğ gönlünü bu kıza kaptırdı

Kıvanç Tatlıtuğ gönlünü bu kıza kaptırdı

Kıvanç Tatlıtuğ, gönlünü 2009 Türkiye Güzeli Ebru Şam'a kaptırdı. Şam ile komşusunun partisinde tanışan Tatlıtuğ yeni yıla yeni aşkıyla girdi.

  Reyting rekortmeni &ldquo ; Aşk-ı Memnu&rdquo ; nun yıldızı Kıvanç ; Tatlıtuğ ö ; zel hayatıyla da gü ; ndemden dü ; şmü ; yor . Meltem Cumbul ile ilişkisini 3 ay ö ; nce bitiren Tatlıtuğ şimdilerde yeni bir aşka yelken aç ; tı .

Miss Turkey 2009 Birinci Gü ; zeli Ebru Şam ile aşk yaşayan Tatlıtuğ ' un bu ilişkisinin yılbaşı gecesi başladığı ö ; ğrenildi . Ç ; iftin tanışma hikâ ; yesi şö ; yle : Ulus ' da Gö ; khan isimli ü ; st kat komşusunun evinde verdiği yılbaşı partisine katılan Tatlıtuğ , manken arkadaşlarıyla geceye katılan Ebru Şam ' ı gö ; rü ; r gö ; rmez etkilendi . O gece sabahın ilk ışıklarına kadar sohbet ettiği Şam ' ın telefon numarasını almayı ihmal etmedi . Baş başa ilk buluşma ise yeni yılın ertesi gü ; nü ; Nişantaşı ' ndaki bir restorant da gerç ; ekleşti . Birbirlerini henü ; z tanıma aşamasında olan ç ; iftin ilişkilerini şimdilik gizlemeyi tercih ettiği ö ; ne sü ; rü ; ldü ; . Almanya ' da yaşayan Ebru Şam kraliç ; elik tacını taktıktan sonra Murat isimli sevgilisini terk edip Tü ; rkiye ' ye yerleşmeye karar verdi . Oyunculuğa da merak saran Şam , &ldquo ; Adanalı&rdquo ; dizisine Komiser Esra rolü ; yle dâ ; hil oldu .

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile