Kiz Arkadasi Ile Kavga Etti, Yangin Merdivenine Tirmandi

Kiz Arkadasi Ile Kavga Etti, Yangin Merdivenine Tirmandi

Aydin’in Nazilli ilçesinde kiz arkadasi ile kavga ettigi iddia edilen sahis, bir okulun yangin merdivenine tirmandi. Polis ekiplerinin telefonla görüstü sahis ikna edilerek asagi indirildi.

Olay, saat 17.00 siralarinda Yesil Mahalle Atatürk Bulvari üzerindeki atil durumda bulunan Imam Hatip Lisesi eski okul binasinda meydana geldi. Hirsizlik ihbari üzerine bölgeye giden polis ekipleri yangin merdivenine tirmanip 4 kat yükseklikte bekleyen bir kisi oldugunu gördü. Polis ekipleri sahsin yangin merdivenine asagiya atlamak amaciyla çiktigini ögrenmesinin ardindan durum Aydin Büyüksehir Belediyesi Nazilli Itfaiye Amirligi ve 112 Acil Saglik ekiplerine bildirildi.



Telefonla ikna edildi

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri önce demir keski ile okulun kilitli kapisini açtiktan sonra içeriye girerek, atlama yatagi kurup önlem aldi. Kiz arkadasiyla kavga ettigi ve ardindan okulun yangin merdiveninin en üst kismina çiktigi ögrenilen K.A.’yi ikna etmek için polis ekipleri uzun süre dil döktü. Nazilli Ilçe Emniyet Müdür Yardimcisi Erdal Saglam sahisla telefon görüsmesi gerçeklestirdi. Telefon görüsmesinin ardindan asagiya inmek için ikna olan sahis Ilçe Emniyet Müdür Yardimcisi Saglam ile birlikte itfaiye sepetiyle asagiya indirildi.

Olayla ilgili sorusturma baslatildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile