Kiz Arkadasi Ile Tartisan Gruba Ates Açti Açiklamasi 1 Çocuk Yaralandi

Kiz Arkadasi Ile Tartisan Gruba Ates Açti Açiklamasi 1 Çocuk Yaralandi

Çorum’da bir sahis, kiz arkadasiyla tartisan gruba ates açti. Açilan ates sonucu olayla ilgisi bulunmayan bir çocuk yaralandi.

Olay, Bahçelievler Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yunus Emre Parki’nda kizlar arasinda bilinmeyen bir nedenle tartisma çikti. Kiz arkadasinin tartistigini ögrenen B.C.D. (17), otomobil ile park etrafina gelerek üzerinde bulundugu tabanca ile karsi tarafa ates açti. Açilan ates sonucu olayla ilgisi bulunmadigi belirtilen A.H.Ö. (16) adli çocuk yaralandi. Silah sesleri üzerine olay yerine çok sayida polis ekibi ve saglik görevlileri sevk edildi. Bacagindan yaralanan A.H.Ö., saglik ekiplerin olay yerinde yaptigi ilk müdahalesinin ardindan ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirilarak tedavi altina alindi.

Sahsin olay yerinden kaçisi kamerada

Zanli olayin ardindan bir araçla kaçti. Süpheli sahsin silahla yaralama olayini gerçeklestirdikten sonra aracina binip olay yerinden kaçtigi görüntüler bir isyerinin güvenlik kamerasina yansidi. Silahla yaralama olayinin süphelisi B.C.D., polis ekiplerinin çalismalari sonucu olaydan kisa süre sonra suç aleti tabanca ile yakalanarak gözaltina alindi.

Olayla ilgili baslatilan sorusturma sürüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile