Kız Bebeklerine 'Layla' İsmini Verdiler

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Türk baba ve İngiliz anne, kız bebeklerine "Layla" adını verdi.

Didim'de yaşayan ve bir yıl önce evlenen 31 yaşındaki Burak Volkan Yılmaz ile İngiliz anne Daniella Yılmaz (28) çiftinin bir kız bebekleri dünyaya geldi. Yılmaz çiftinin bebeklerini Bodrum'da dünyaya getirmeye karar verdikleri öğrenilirken, anne Daniella Yılmaz Universal Hospital Bodrum'da sezaryenle 3 kilo 520 gram ağırlığında ve 49 santimetre boyunda bir kız bebek doğurdu.
Çift, bebeklerinin adının Türkçe ya da İngilizce olup olmaması konusunda ilk başta kararsız kaldıkları ve daha sonra Leyla ismini koymayı düşündüklerini söyledi. Ancak daha sonra bebeğe "Layla" adı verildi.
Burak Volkan Yılmaz, eşi Daniella Yılmaz ile dört yıl önce mobilya tasarım işiyle uğraşırken tanıştıklarını söyledi. Burak Yılmaz, aralarında başlayan arkadaşlığın aşka dönüştüğünü ve evlenmeya karar vererek 1 yıl önce dünya evine girdiklerini söyledi.
Eşi ile birlikte emlak bakım hizmetleri sektöründe çalıştıklarını anlatan Yılmaz, bebeklerinin adı konusunda şunları söyledi: "İsim, İngilizce bir isim değil. İngilizce ve Türkçe isim arasında gidip geldik. Daha sonra Leyla ismini koymayı düşündük. İkisinin ortası Layla olsun dedik. Layla koyduk ismini."
Didim'e yerleştiklerini ve burada yaşamaya devam edeceğini belirten anne Daniella Yılmaz da, çok mutlu olduğunu söyledi.
Doğumu gerçekleştiren Op. Dr. Vedat Özerdoğan bebeğin 285 günlük olarak dünyaya geldiğini söyledi.
(OU-HO-Y)

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile