Kız Kulesi'nde defile büyüsü

İstanbul Fashion Week 2010 etkinlikleri çerçevesinde ünlü modacı Özlem Süer, en yeni tasarımlarını moda s...


İstanbul Fashion Week 2010 etkinlikleri çerçevesinde ünlü modacı Özlem Süer, en yeni tasarımlarını moda severlerin beğenisine sundu. İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı desteğiyle, İstanbul'un güzelliklerini tanıtmak amacıyla Kız Kulesi'nde gerçekleşen defilede Süer, 'Good Life' adını verdiği koleksiyonuyla büyük beğeni topladı.
Stylingin gücünü ve önemini vurgulayan kombinelerin yer aldığı defilede Süer, davetlilere bir de sürpriz hazırladı. Defile öncesi büyük bir yemek masası üzerinde içkili ve yemekli bir şov da yapan Özlem Süer, ayakta alkışlandı.
Kızkulesi'ndeki açık alana kurulan podyumda gerçekleşen defileye katılan yerli ve davetliler İstanbul'un farklı bir güzelliğini görme şansını yakaladılar. Defileye ilgi büyük olduğu için çok sayıda davetli alana giremeyip kapıda beklemek zorunda kaldı. 

Ayakkabının azizliği
Sıra dışı tasarımların yer aldığı defilede yer alan koleksiyon sunulurken modellerden biri ayağı kayarak yere kapaklandı. Elbisenin uzunluğu ve yüksek topuklu ayakkabının azizliğine uğrayan model hemen kendini toparlandı.
Türk modacı 2009 yılında Paris'te Pret-a-porte Fuarı kapsamında düzenlediği defile Amerikalı şarkıcı Jessica Simpson, Süer'in defilesinde podyuma çıkınca tüm dikkatleri üzeri çekmişti. Defileyi izlemeye gelen isimler arasında Leyla Alaton ve Buse Terim'de yer aldı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile