Kızıl Meydan'da intihar girişimi

Kızıl Meydan'da bir Rus vatandaş bileğini keserek intihar etmek istedi. İntihar girişimine Rus güvenlik güçleri engel olurken, vatandaş akıl hastanesi

Kızıl Meydan'da bir Rus vatandaş bileğini keserek intihar etmek istedi. İntihar girişimine Rus güvenlik güçleri engel olurken, vatandaş akıl hastanesine kaldırıldı. Rusya'nın önemli merkezlerinden Kızıl Meydan vatandaşların gösteri alanına dönüşüyor.

Saratov bölgesi Engelsk kentinde oturan bir vatandaş Kızıl Meydan'da intihar girişiminde bulundu. Rus İnterfaks haber ajansına konuşan bir polis yetkilisi, "Saratovlu vatandaş, meydandaki Lenin mozolesinin önünde bileğini kesti. Bölgedeki görevli polisler, hemen sağlık ambulansı çağırdı. Sağlık yetkilileri intihar etmeye çalışan kişinin yarasını sararak hastaneye kaldırdı" dedi.

Daha sonra vatandaşın kontrol için akıl hastanesine de gönderildiği belirtildi. Bir vatandaş da mozoleye tuvalet kağıdı fırlattı

Geçtiğimiz haftada da bir vatandaşın elindeki tuvalet kağıdını ve "Ağaya Praktik Öneriler" diye yazılı bir broşürü Lenin mozolesine fırlatmıştı. Daha sonra vatandaşın akıl hastanesine sevk edilmişti.

Ekim 2009'da bir Rus vatandaş, Kızıl Meydan'da kendini ateşe vererek intihar girişiminde bulunmuştu. 2008 yılında da bir Çeçenistan savaş gazisi, Kremlin kapısına kadar arabasıyla gelerek, "Putin'le randevum var" demiş ve ardından bayılmıştı. Dağıstanlı Bahtiyar ismindeki bir genç de Kremlin'in kapısına kadar gelmiş Medvedev'in "olmayan kızı" ile evlenmek istediğini ifade etmişti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile