Kizilay Agri Gönülleri, Ihtiyaç Sahibi Ailelerin Sofrasini Kurban Etiyle Bulusturdu

Kizilay Agri Gönülleri, Ihtiyaç Sahibi Ailelerin Sofrasini Kurban Etiyle Bulusturdu

Türk Kizilay’i Agri Kadin Kollari, Kurban Bayrami dolayisiyla ihtiyaç sahibi ailelere ulasarak hayirseverlerin bagislariyla alinan kurban etlerinden dagitti.

Türk Kizilay’i Agri Subesi Kadin Kollari gönülleri, Kurban bayrami nedeniyle hayirseverler tarafindan alinan kurban etlerinin dagitimini gerçeklestirdi. Merkeze bagli Egridere ve Agilbasi köylerine giden Kizilay Kadin Kollari Gönüllüleri, köylerde kapi kapi dolasarak kurban kesmeyen aileleri kurbanlik eti dagitti.

Kurban Bayrami’nin dayanisma ve yardimlasma bayrami oldugunu söyleyen Kizilay Agri Kadin Kollari Baskani Neslihan Tasdemir, “Bugün Agri Kizilay Subesi adina bayram süresi boyunca kurban bagislarini yapan ve vatandaslara ulastirmak isteyen tüm bagisçilarimiz adina kurban eti teslimlerini yapiyoruz. Egridere köyüne geldik, burada ihtiyaç sahibi aileleri belirleyip kesmeyen ailelere kesimlerini ulastirmaya çalistik. Kurban Bayrami dayanisma ve yardimlasma bayrami. Bizlerde bunu yasatabilmek adina Türk Kizilay’i ile birlikte bu süreci en saglikli sekilde sürdürüp, devam ettirip kurban etlerini ihtiyaç sahibi ailelere ulastirmaya çalisiyoruz" ifadelerine yer verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile