Kızılay Başkan'ından kulüplerden destek istedi

Türk Kızılayı Genel Başkanı Tekin Küçükali, Süper Lig ve Birinci Lig'de yer alan futbol kulüplerinin başkanlarına birer mektup göndererek, sosyal soru

Türk Kızılayı Genel Başkanı Tekin Küçükali, Süper Lig ve Birinci Lig'de yer alan futbol kulüplerinin başkanlarına birer mektup göndererek, sosyal sorumluluk çerçevesinde geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Türk Kızılayı logosuna forma sırt reklamı olarak yer verilmesinden memnuniyet duyacaklarını belirtti.

Genel Başkan Küçükali, 27 Temmuz tarihli mektubunda, geçen sezon bazı futbol takımlarımızın Türk Kızılayı'na verdiği gönüllü desteğe atıfta bulunduktan sonra şu ifadelere yer verdi:

"Türk Futbolunun güzide kulüpleri Beşiktaş, Trabzonspor, Kayserispor ve Altay forma arkası reklamı olarak Türk Kızılayı logosuna yer vermiş ve tarihte bir ilki gerçekleştirmiştir. Kızılay'dan hiçbir ücret beklemeksizin verilen bu gönüllü destek, kamuoyu, medya ve futbol dünyamızdan da son derece olumlu tepkiler almıştır. Futbol Kulüplerimizin "sosyal sorumluluk" kavramına verdiği değeri göstermesi açısından oldukça önem taşıyan bu işbirliğinin 2010-2011 futbol sezonunda da gerçekleştirilmesi bizleri mutlu edecektir. Türk halkından aldığı güç ve destekle 1868 yılından bugüne insanlığın hizmetinde olan Türk Kızılayı, gönüllü destekler ile çalışmalarını yürütmektedir. Futbol Kulüplerimizin "İyiliğin" güç kazanması açısından destek vereceğine inancımız tamdır. Böylelikle Kızılay'ın "Türkiye İyilikte Birleşti" sloganı futbol dünyamızı da içine alacak şekilde ve Türk Futbolu iyilikte birleşecektir.

Bu manada Kulübünüzün formasında Türk Kızılayı logosunun yer alması iyilik duygusuna tarifsiz bir güç ve onur verecektir."

Barcelona'nın UNICEF'e verdiği desteğin bir benzerini gerçekleştiren Beşiktaş, Trabzonspor, Altay ve Kayserispor taraflı tarafsız tüm sporseverlerin desteğini almış, işbirliği medyada da geniş yer bulmuştu. Gazete, televizyon ve internette çıkan haberler ile 80 milyona yakın kişiye erişim sağlanmıştı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile