Kızılay'da Alacak Verecek Tartışması Kanlı Bitti: 1 Ölü

Kızılay'da Alacak Verecek Tartışması Kanlı Bitti: 1 Ölü

Başkent’te alacak verecek meselesi nedeniyle bir cafede çıkan tartışmada silahını çeken Ali Ç.

( 55), Muzaffer Ayata’ya (40) kurşun yağdırdı. Müteahhit olduğu belirtilen Ayata, olay yerinde hayatını kaybetti. Polis, kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. Aynı sokakta bir hafta içinde ikinci cinayetin yaşanması ise sokak sakinlerini tedirgin etti.

Bir hafta önce cinayete şahitlik eden Kızılay Sümer Sokak sakinleri, yeni bir cinayetle sarsıldı. Alınan bilgiye göre, aralarında alacak verecek meselesi bulunan Ali Ç. ve Muzaffer Ayata Kızılay’da bir lokantada buluşup yemek yedi. Şahıslar daha sonra buradan ayrılarak, Sümer Sokak'ta bulunan bir cafeye çay içmeye geldi. Cafede oturan şahıslar bir süre sonra tartışmaya başladı.

Çıkan tartışma sonucunda silahını çeken Ali Ç., Ayata’nın üzerine kurşun yağdırdı. Zanlı Ç., daha sonra yaya olarak kaçtı. Cafede oturan vatandaşlar durumu hemen polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri şahsın öldüğünü tespit etti. Karakol ekipleri cafenin etrafında güvenlik kordonu oluştururken, Olay Yeri İnceleme ekipleri iş yerinde delil topladı.

Ayata’nın cenazesi savcının yaptığı incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis, kimliğini belirlediği zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile