Kızılay'dan Bahçelievler Gazi'ye Teşekkür

Kızılay'dan Bahçelievler Gazi'ye Teşekkür

Türk Kızılay'ı, Ziraat Bankası ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın işbirliği ile hayata geçirilen "Kızılay Kardeş Kulübü Teşkili ve Kızılay Kardeş Kulübü Kumbarası" projesine destek veren Bahçelievler Gazi İlköğretim Okulu'na Kızılay teşekkür etti

Türk Kızılay'ı, Ziraat Bankası ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın işbirliği ile hayata geçirilen "Kızılay Kardeş Kulübü Teşkili ve Kızılay Kardeş Kulübü Kumbarası" projesine destek veren Bahçelievler Gazi İlköğretim Okulu'na Kızılay teşekkür etti.
Bahçelievler Gazi İlköğretim Okulu'nu ziyaret eden Kızılay Serdivan Şube Başkanı Mehmet Fatih Temel ve yöneticiler, öğrencilere destekleri nedeniyle çikolata dağıtarak teşekkür ettiler. İlköğretim çağındaki öğrencilere, Kızılay'ın faaliyetlerini anlatmak, sosyal dayanışma ve yardımlaşma anlayışını geliştirmek amacıyla "Yaşım Küçük Kalbim Kocaman. Biriktiyorum, Arkadaşlarıma Okul Yaptırıyorum" sloganlarıyla ülke genelinde düzenlenen kampanyaya destek veren Bahçelievler Gazi İlköğretim Okulu öğrencileri, her zaman Kızılay'ın yanında olacaklarını belirttiler.
Kızılay tarafından düzenlenen kampanya kapsamında, öğrencilere dağıtılan kumbaralarda biriken paralarla, ihtiyaç duyulan bölgelerde her yıl kura ile Kızılay Kardeş Kulübü Okulu yaptırılacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile