Kizilay'dan Baskan Yalçin'a Övgü Ve Tesekkür Plaketi

Kizilay'dan Baskan Yalçin'a Övgü Ve Tesekkür Plaketi

Türk Kizilay Talas Subesi binasini ilçeye kazandiran Talas Belediye Baskani Mustafa Yalçin, Kizilay Baskani Ünal Yüksel ve Kizilay gönüllüleri tarafindan övgüyle anildi.



Baskan Yalçin, deprem döneminde gösterdikleri fedakarliklar nedeniyle Kizilay gönüllülerine yönelik olarak düzenlenen tesekkür programina katildi.

Burada Talas Kaymakami Yasar Dönmez’in yani sira Kizilay Kayseri Baskani Cafer Beydilli ve diger gönüllülerle bir araya gelen Baskan Yalçin, Talas’a böylesine önemli ve anlamli bir eser kazandirdiklari için mutlu olduklarini söyledi.

Binanin deprem döneminde çok yararli islere katki sagladigina dikkat çeken Baskan Yalçin, emegi geçenlere tesekkür etti.

“BASKAN YALÇIN, HAYIRSEVERLERIN ELINDEN TUTUYOR”

Programda konusan Türk Kizilay Talas Sube Baskani Ünal Yüksel, Baskan Yalçin’a verdigi destekler için tesekkür etti.

Sube Baskani Yüksel sunlari söyledi: “Basta bu binanin yapiminda hayirseverle birlikte atesi yakan daha sonra bu atesin parlamasini saglayan Baskanimiz Mustafa Yalçin Bey’e tesekkürlerimi sunuyorum. Eserler, büyük düsüncelerle olusur. Bu binamiz depremden 10 gün önce hizmete açildi ve depremler sirasinda binlerce insanin bu binada barinmasi ve faydalanmasi saglandi. Hayirseverlerin yardimlariyla çalismalarimizi yapiyoruz. Bu sirada da hayirseverlerimizin elinden tutan onlarin önünü açan Baskan Yalçin’a ve Kaymakamimiz Yasar Dönmez Bey’e bir kez daha tesekkür ediyorum.”

Daha sonra söz alan Hayirsever Halil Ünal da, Baskan Yalçin’in katkilarinin büyük olduguna dikkat çekerek, “Sayin Mustafa Yalçin Baskanimizin buraya yaptigi katkilarindan dolayi çok tesekkür ederim. Baskan Yalçin, bu projeye çok büyük destek verdi. Allah herkesten razi olsun.” dedi.

Kizilay Kayseri Baskani Cafer Beydilli de Baskan Yalçin’in bu binanin ortaya çikmasinda büyük emek verdigine isaret ederek, “Talas Belediyemiz ve Baskanimiz Mustafa Yalçin, Türkiye’ye örnek olacak bir kizilay binasi kazandirdi. Kendisine çok tesekkür ediyorum” diye konustu.

Programin sonunda Kizilay Talas Sube Baskani Ünal Yüksel, Baskan Yalçin, Kaymakam Dönmez ve gönüllülere, desteklerinden dolayi tesekkür plaketi takdim etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile