Kizilay'dan Gülsüm Anneye Ziyaret

Kizilay'dan Gülsüm Anneye Ziyaret

Kizilay Merkez yönetim kurulu üyesi ve gönüllüleri, Sivas’in Dogansar ilçesinde 60 yildir iki engelli ogluna adeta kol kanat olan Gülsüm anneyi evinde ziyaret ederek Anneler Günü’nü kutladi.



Sivas’in Dogansar ilçesi Çatpinar köyünde yasayan 93 yasinda Gülsüm Karamuk 60 yildir iki engelli ogluna kol kanat geliyor. 60 yasindaki Ismail ve 53 yasindaki Naci ismindeki engelli çocuklarina adeta bebek gibi bakan Gülsüm anne fedakârligiyla örnek oluyor. Birçok kisi tarafindan takdir edilen Gülsüm anne Anneler Günü’nde de unutulmuyor. Kizilay Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Sarilar ve gönüllüleri, Gülsüm anneyi evinde ziyaret ederek Anneler Günü’nü kutladi. Sarilar, Kizilay olarak Gülsüm annenin yaninda olduklarini söyledi.



Kizilay Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Sarilar, Gülsün annenin Annler Günü’nü kutladiklarini ifade ederek, “ Bugün anneler günü. Biz Kizilay olarak geldik annemizin elini öptük. Anneler Günü’nü kutladik. Yapilan hizmetlerden dolayi da tesekkür ediyoruz. 60 yildir çocuklara bakmak kolay bir durum degil. Annemize ailesi de yardimci oluyor. Biz Kizilay olarak her zaman destege ihtiyaci olan yardima ihtiyaci olan insanlarimizin yanindayiz. Bugünde bu is için buradayiz. Annemizin ellerinden öpüyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile