Kızılay Ege Bölgesi Kan Merkezi Müdürü Gök'ten Başkan Erdoğan'a Ziyaret

Kızılay Ege Bölgesi Kan Merkezi Müdürü Gök'ten Başkan Erdoğan'a Ziyaret

Kızılay Ege Bölgesi Kan merkezi Müdürü Dr. Gökay Gök, 'Güvenli Kan Temini Programı' kapsamında yürütülen çalışmaları değerlendirmek üzere Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan'ı ziyaret etti.

Nezaket ziyaretinde konuşan Kızılay Ege Bölgesi Kan merkezi Müdürü Dr. Gökay Gök, Belediye Başkanı Ali Erdoğan'a bugüne kadar Kızılay'a verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Başkan Erdoğan, ise kampanyaya destek vermeyi sürdüreceklerini ifade ederek kan vermenin önemine değindi. Uşak'ın kan verme konusunda Ege'de lider il konumunda olduğunu hatırlatan Dr. Gökay Gök ziyaret şunları söyledi; Uşak'ta yürütülen çalışmalara yerel yönetimler gereken önemi ve desteği sağlıyor. Uşak şu anda bu noktada lider il durumunda. Kan vermek sadece hayat kurtarmak için değil, aynı zamanda kendi sağlığımız için de çok gerekli. Sağlık için 3 ayda bir kan vermeliyiz. Kan vermenin sağlık açısından da yararları var. Kolesterolden tansiyona kadar birçok rahatsızlıktan ve zararlı kan yağlarından kan vererek kurtulabiliriz"dedi.
Ziyarete katılan Kızılay Uşak Kan Merkezi Müdürü Dr. Umut Bilgin Koçak ise yaptığı konuşmada, Uşak'ta kan verme kampanyalarına halkın ve yerel yöneticilerin destek vermesinden duydukları memnuniyeti ifade ederek, "Hem tanıtım noktasında hem de fiziki koşulların sağlanması konusunda belediyemize verdiği destekten dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Uşak'ın kan ihtiyacını biz karşılar durumdayız. Verilen desteklerin devam etmesini arzu ediyoruz"dedi.
Ziyaret sonunda Kızılay Ege Bölgesi Kan merkezi Müdürü Dr. Gökay Gök, Belediye Başkanı Ali Erdoğan'a teşekkür plaketi verdi. Başkan Erdoğan'da kan vermenin önemine değinerek Kızılay'a bu konuda destek olmaya devam edeceklerini ifade etti.
Yürütülen çalışmaları değerlendirmek ve bilgi vermek üzere bugün Uşak'a gelen Kızılay Ege Bölgesi Kan Merkezi Müdürü Gökay Gök, Belediye Başkanı Ali Erdoğan'ın yanı sıra, Uşak Valiliği, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Şişman ve Medical Park Uşak Hastanesi'ni de ziyaret etti. Gökay Gök, Uşak'taki temaslarını yarın ve Çarşamba günü de sürdürecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile