Kizilcahamam Belediyesine 'Atikbüs' Ödülü

Kizilcahamam Belediyesine 'Atikbüs' Ödülü

Türkiye Belediyeler Birligi tarafindan düzenlenen “Yesil Sehirler Fikir ve Proje Yarismasi” sonuçlandi. Düzenlenen yarismada Ankara’da tek ödül alan Belediye Kizilcahamam Belediyesi oldu.

Kizilcahamam Ilçede yapilan birbirinden önemli projelerin yani sira Sifir Atik Projesi ile de dikkat çeken Kizilcahamam Belediyesi, “Çevremiz Için Harekete Geçiyoruz” isimli ‘Atikbüs’ Projesi ile ödüle layik görüldü.

Kizilcahamam Belediyesi’nin ödülü Adalet Bakani Bekir Bozdag tarafindan Kizilcahamam Belediye Baskani Süleyman Acar’a takdim edildi.

Ödülü Kizilcahamam halki adina aldigini dile getiren Belediye Baskani Süleyman Acar, “Kizilcahamam, dogal güzellikleri ile her zaman gözde olan bir marka, önemli bir deger. Son yillarda Çevre Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanligimizin da destekleri ile yürüttügümüz Sifir Atik Projesi ile de ilçemiz adindan söz ettiriyor. Bu proje kapsaminda bir çok çalisma yaptik ve yapmaya da devam ediyoruz. Bugün de burada bu anlami törende bizim için çok degerli bir ödül aldik. Atikbüs çalismamizla Ankara’da ödül alan tek belediye olduk. Bu ödüle ilçemizi layik gören herkese tesekkür ediyorum. Yine yaptigimiz tüm çalismalarda emegi geçen herkese de tesekkür ediyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile