Kizilirmak Deltasi Ve Kus Cenneti'ndeki Tesisler Hizmete Açildi

Kizilirmak Deltasi Ve Kus Cenneti'ndeki Tesisler Hizmete Açildi

SAMSUN – Samsun Büyüksehir Belediyesi tarafindan Kizilirmak Deltasi ve Kus Cenneti’ndeki tesisler hizmete açildi.

Büyüksehir Belediyesi, dogal güzellikleriyle ünlü Kizilirmak Deltasi Kus Cenneti’nde turizm olanaklarini genisletmek amaciyla yeni bir adim atti. Kizilirmak’in essiz dogal çevresinde konumlanan Kizilirmak Doganca Kafe Ziyaretçi Merkezi, Bungalov Evleri ve Otantik Kil Çadiri yeniden ziyaretçilere kapilarini açti.

Bölgenin turizm potansiyelini artirmak ve Samsun’un tüm güzelliklerini tanitmak adina çalismalarini sürdüren Samsun Büyüksehir Belediyesi, bu kapsamda sehrin önemli turizm noktalarindan biri olan Kizilirmak Deltasi Kus Cenneti’nde Kizilirmak Doganca Kafe Ziyaretçi Merkezi, Bungalov Evleri ve Galeriç Subasar Ormanlari içinde bulunan Otantik Kil Çadir olmak üzere 3 tesis yeniden vatandaslarin hizmetine açildi.

Açilan tesislerin özellikleri

Kizilirmak Doganca Kafe Ziyaretçi Merkezi, sundugu zengin olanaklarla dikkat çekiyor. Burada kahvalti, içecek çesitleri ve izgara seçenekleri gibi imkanlar ziyaretçilere dinlenme ve keyifli vakit geçirme firsati sunuyor. Bungalov Evler, konuklara dogayla uyumlu ve konforlu konaklama seçenekleri sunuyor. Çocuk oyun alanlari ve çesitli yiyecek içecek seçenekleriyle donatilan bu evler doganin kalbinde huzurlu bir konaklama deneyimi vadediyor. Otantik Kil Çadiri ise Galeriç Subasar Ormanlari’nda bulunuyor ve yöresel dokularla modern konforu birlestiriyor. Gözleme, kahvalti ve yöresel lezzetlerle dolu bu çadir, dogal ortamiyla uyum içinde keyifli bir atmosfer sunuyor. Büyüksehir Belediyesi yeniden hizmete aldigi bu tesisler ile dogal ve kültürel zenginlikleriyle öne çikan bu bölgeyi daha genis kitlelere tanitmayi, yerel kültürü ve dogal güzellikleri vurgulayarak ziyaretçilere benzersiz bir deneyim sunmayi amaçliyor.

Bölgenin turizm potansiyelini artirmak ve ziyaretçilere daha konforlu bir ortam sunmak için bu projelerin hayata geçirildigini vurgulayan Samsun Büyüksehir Belediye Baskani Halit Dogan, “Samsun Büyüksehir Belediyesi olarak, dogal güzelliklerimizi koruma ve ziyaretçilerimize en iyi deneyimi sunma sorumlulugunu tasiyoruz. Bu amaçla, turizm olanaklarini genisletmek adina bir adim attik ve Kizilirmak’in essiz dogal çevresinde konumlanan Kizilirmak Doganca Kafe Ziyaretçi Merkezi’ni, Bungalov Evleri’ni ve Galeriç Subasar Ormanlari içinde yer alan Otantik Kil Çadirini ziyaretçilerimizin hizmetine sunduk” dedi.



“Sizleri Kizilirmak Deltasi ve Kus Cenneti’ne davet ediyoruz”

Tüm ziyaretçileri Kizilirmak Deltasi ve Kus Cenneti’ne davet eden Baskan Dogan, “Bu tesislerimiz, bölgenin benzersiz flora ve fauna zenginligini kesfetmek isteyen herkese kapilarini açiyor. Doga tutkunu misafirlerimiz Kizilirmak’in sakin sulariyla çevrili bu muazzam manzarada doganin içinde huzurlu bir mola geçirebilir, gündelik hayatin karmasasindan uzaklasabilirler. Ayrica, kus gözlemciligi tutkunlari için benzersiz bir deneyim sunan Kus Cenneti’mizde birbirinden nadir kus türlerini yakindan gözlemleme firsati bulabilirler. Bizler her zaman oldugu gibi sürdürülebilir turizm ilkeleri dogrultusunda, ‘Odak Samsun’ gayesiyle hareket ederek bu güzellikleri gelecek nesillere tasima kararliligimizi koruyoruz. Tüm ziyaretçilerimizi Kizilirmak’in büyüleyici dogasini kesfetmeye ve huzur dolu anlarin tadini çikarmaya bekliyoruz” diye konustu.

Baskan Halit Dogan kisa bir süre önce de Amisos Restoran ve Sevgi Kafeyi de yeniden vatandaslarin hizmetine açmisti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile