Kızıltepe Belediyesi Temizlik Araçları Toplama Merkezi açıldı

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde Kızıltepe Belediyesi Temizlik İşler Müdürlüğü bünyesinde kurulan Araç Toplama Merkezi'nin açılışı yapıldı.

Açılışa Kı

  Mardin ' in Kızıltepe ilçesinde Kızıltepe Belediyesi Temizlik İşler Müdürlüğü bünyesinde kurulan Araç Toplama Merkezi ' nin açılışı yapıldı .

Açılışa Kızıltepe Belediye Başkan Vekili Şerife Alp , BDP ilçe yetkilileri , belediye başkan yardımcıları , birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı .

Açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanvekili Alp , " Belediye olarak her zaman yenilikçi olacağız . Belediye imkânları dâhilinde tüm birimlerimizin gerekli ihtiyaçlarını karşılayacağız ve bu tür açılışların arkası geleceğine inanıyorum . Temizlik Araç Toplama Merkezi ' ni buraya aldığımız için ilçenin trafik akışı rahatlayacak . Çöp toplama araçlarını buraya aldığımız için artık vatandaşımıza rahatsızlık vermeyeceği . " dedi .

Alp , ileriki zamanlarda daha modern ve daha teknolojik bir donanıma sahip olacaklerini belirterek , bir itfaiye binasını hayata geçirmek istediklerini söyledi .

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile