Kiziltepe'de Içme Suyu Ve Altyapi Çalismalari Devam Ediyor

Kiziltepe'de Içme Suyu Ve Altyapi Çalismalari Devam Ediyor

Mardin Büyüksehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Idaresi (MARSU) Genel Müdürlügü, kent genelinde içme suyu ve altyapi ihtiyaçlarini gidermek amaciyla çalismalarini sürdürüyor.

Mardin Büyüksehir Belediyesi (MARSU) Genel Müdürlügü, Mardin kent merkezi, ilçeler ve kirsal mahallelerde içme suyu ve kanalizasyon altyapisi ihtiyacini karsilamak amaciyla yogun bir sekilde çalismalarina devam ediyor. Bu çerçevede Kiziltepe ilçesinde çalismalarina devam eden MARSU, Firat Mahallesi’nde Kanalizasyon Turgut Özal Mahallesi’nde ise içme suyu sebeke hatti döseme çalismalarina devam ederken Yeni Galeri Sitesinde Kanalizasyon kirsal Küçükayrik Mahallesi’nde içme suyu sebeke hatti çalismalarini tamamladi.

MARSU ekiplerince Turgut Özal Mahallesinde yeni yerlesim alanlarina 600 metre uzunlugunda, 90 milimetre çapinda içme suyu boru hatti, Yeni Galeri Sitesinde 5000 metre uzunlugunda, 200 milimetre çapinda kanalizasyon hatti döseme çalismasi gerçeklestirildi.

Yeni açilan sondaj ile su sorunu çözüme kavusan kirsal Küçükayrik Mahallesi’nde 200 metre uzunlugunda, 90 milimetre çapinda içme suyu sebeke hatti çalismalarini tamamlanirken Firat Mahallesi’nde ise 600 metre uzunlugunda, 90 milimetre çapinda kanalizasyon hatti döseme çalismalari tüm hiziyla sürüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile