Kiziltepe Devlet Hastanesi 110 Yatakli Ek Hizmet Binasi Hizmete Giriyor

Kiziltepe Devlet Hastanesi 110 Yatakli Ek Hizmet Binasi Hizmete Giriyor

Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, Kiziltepe’de yapimi tamamlanan 110 yatakli Devlet Hastanesi ek hizmet binasinin pazartesi günü itibariyle faaliyete geçecegi müjdesini verdi.

Mardin’de yürütülen saglik yatirimlari kapsaminda yapimi tamamlanan 110 yatakli Devlet Hastanesi ek hizmet binasi Pazartesi günü hizmet vermeye baslayacak. Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, beraberindeki Kiziltepe Kaymakami Abdullah Sahin ve Mardin Il Saglik Müdürü Uzm. Dr. Saffet Yavuz ile birlikte Kiziltepe Devlet Hastanesi ek hizmet binasinda incelemelerde bulundu.

Mardin Il Saglik Müdürü Uzm. Dr. Saffet Yavuz ve görevlilerden bilgi alan Vali Akkoyun, 110 yatak kapasiteli Kiziltepe Devlet Hastanesi ek hizmet binasinin bu hafta itibariyle faaliyete geçmesi için talimat verdi. Burada açiklamalarda bulunan Vali Tuncay Akkoyun, Mardin’de yapilan saglik yatirimlarini degerlendirdi. Kiziltepe Devlet Hastanesi ek hizmet binasi ile sehrin özel ve kamu hastanelerinde bin 856 yatak kapasitesine ulastigini belirten Vali Akkoyun, “Insallah Mardin Sehir Hastanemizin de tamamlamasi ile birlikte ilimizdeki toplam yatak kapasitesi 2 bin 600 civarinda olacaktir. Mardin Sehir Hastanemizin fizik gerçeklesmesi suanda yüzde 35 civarindadir. 2025’in sonlarina dogru da insallah sehir hastanemizin açilisini gerçeklestirerek vatandaslarimizin hizmetini sunmayi planliyoruz. Kiziltepe Devlet Hastanesi ek hizmet binamizin tüm araç gereçleri ve donatimi yapildi. Pazartesi itibariyle hemsehrilerimize hizmet vermeye baslayacaktir. Saglik yatirimimizin hemsehrilerimize hayirli ve ugurlu olmasini diliyorum" dedi.

Mardin Valisi Tuncay Akkoyun daha sonra Mardin Sehir Hastanesi insaatinda incelemelerde bulunarak çalismalar hakkinda görevlilerden bilgi aldi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile