Olay, dün saat 14.00 siralarinda merkez Osmangazi ilçesi Dagakça Mahallesi Sahinkaya mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun’dan gelen babasi Mustafa Bolat (69) ile birlikte dere kenarina giden Esma Çiçek, (38) fotograf çekinmek istedi. Kaplikaya deresi kenarinda fotograf çektirmek istedigi sirada dengesini kaybeden Çiçek, akintiya kapildi. Suya düsen kizini kurtarmak isteyen baba Bolat da suya atladi.
Baba ve kiz akintiya kapildigini gören vatandaslar, durumu arama kurtarma ekiplerine haber verdi. Bölgeye gelen AFAD, itfaiye ve saglik ekipleri, baba ve kizinin cansiz bedenine ulasti.
Sudan çikartilan baba ve kizin cansiz bedeni otopsi yapilmak üzere Bursa Adli Tip Kurumu’nun morguna kaldirildi.
Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.
Kizini Kurtarmak Isterken Ikisi De Hayatini Kaybetti
Bursa’da fotograf çektirmek isterken dengesini kaybederek dereye düsen kizini kurtarmak isteyen baba da akintiya kapilip boguldu. Baba ve kizi olay yerinde hayatini kaybetti.



















