Kizini Taciz Ettigini Öne Sürdügü Genci Öldüren Baba Tutuklandi

Kizini Taciz Ettigini Öne Sürdügü Genci Öldüren Baba Tutuklandi

Adana’da kizini taciz ettigini öne sürdügü 19 yasindaki genci öldüren baba tutuklandi.

Olay, 7 Mayis günü saat 22.00 siralarinda Yüregir ilçesi Sariçam Mahallesi’nde meydana geldi. 19 yasindaki I.A., ayni mahallede oturan sevgilisi Arda Demirci’den (19) bir süre önce ayrildi. Çift arasinda çikan kavgada I.A.’nin babasi Mehmet A. (54), evden aldigi av tüfegiyle Demirci’ye ates açti. Gögsüne isabet eden saçmalarla agir yaralanan Demirci yere yigilirken, süpheli ise olay yerinden kaçti. Ambulansla hastaneye kaldirilan genç, doktorlarin müdahalesine ragmen kurtarilamadi. Mehmet A. daha sonra cinayette kullandigi tüfekle birlikte polise teslim oldu.

Babanin ifadesinde, kizinin ayrilmak istemesi üzerine Demirci’nin durumu kabullenemeyip, “Elimde fotograflarin var. Beni terk edersen seni rezil ederim” diyerek santaj yaptigini, kizlarinin durumu anlatmasi üzerine esi M.A. ile birlikte Demirci ile görüserek kizlarini rahat birakmasini istediklerini söyledigi ögrenildi. Demirci’nin ise bu teklifi reddedip, santajini sürdürdügü öne sürüldü.

"Bize küfretti, kaldiramadim"

Cinayet Büro Amirligi’ne götürülen Mehmet A. ifadesinde, “Bizi küfrederek evinden kovdu. Eve geldigimde sinirim çok bozulmustu. Kafami dagitmak için maç izlemek istedim. O sirada sokaktan geçerken evimin önünde durup bize yönelik küfretti. Bu durumu daha fazla kaldiramadim. Keske böyle olmasaydi” dedi.

Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen Mehmet A., çikarildigi mahkemece tutuklandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile