KKTC'de Şafak Nöbeti

KKTC'de, 20 Temmuz Barış Harekatı’nın yıldönümünde Türk ordusunun adaya denizden ayak bastığı yer olan Yavuz Çıkarma Plajı’nda yarın gece düzenlenecek Şafak Nöbeti etkinliğinde bu yıl tüm katılımcılara Şafak Nöbeti Katılım Sertifikası verilecek.

Şafak Nöbeti Organizasyon Komitesi, Eylem Kurulu Başkanı Taner Gönül yaptığı açıklamada, Ramazan’ın ilk gecesine denk geldiği için sahur ikramında da bulunulacağını belirtti.

Gönül’ün açıklamasına göre, saat 21.00'de başlayacak gecede ilk olarak Devlet Halk Dansları Topluluğu sahne alacak, ardından Bursa Kafkas Ekibi ve Kılıç Kalkan ekipleri gösteri yapacak.

Gazilerin alana bayraklı girişlerinin ardından Grup SOS konseri başlayacak. İlhan Şeşen, Yeşim Salkım, Ayşen, Kürşat Başar ve Zeynep Talu’nun da konser vereceği Şafak Nöbeti’nde meşaleli yürüyüş saat 01.00'de başlayacak. Sabah ezanı ile birlikte gerçekleşecek gaziler ile mücahitlerin kucaklaşması öncesindeyse havai fişek gösterisi ve sahur ikramı gerçekleştirilecek.

Şafak Nöbeti Organizasyon Komitesi Eylem Kurulu Başkanı Taner Gönül, 19 Temmuz’u 20 Temmuz’a bağlayan geceyi Yavuz Çıkarma Plajı’nda nöbette geçiren tüm katılımcılara, “Şafak Nöbeti” anısına katılım sertifikası verileceğini; ayrıca mübarek Ramazan ayının ilk gününe denk gelen etkinlikte sahur da yapılacağını açıkladı .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile