Kktc'den İskandinavya'da Tanıtım Atağı

Kktc'den İskandinavya'da Tanıtım Atağı

KKTC, İskandinav ülkelerindeki turistleri çekmek için tanıtım atağında.

Danimarka’nın Başkenti Kopenhag’da başlayan Roadshow’un ikinci durağı Norveç’in başkenti Oslo, üçüncü durağı da İsveç’in başkenti Stockholm oldu. Elite Palace Hotel’de düzenlenen etkinliğe Turizm, Çevre ve Kültür Bakanı Ünal Üstel, Kıbrıs Türk Otelciler Birliği ve Kıbrıs Türk Seyahat Acenteleri Birliği yetkilileri ile iki ülkenin tur operatörleri katıldı.

Etkinliğin açılışında konuşan Turizm, Çevre ve Kültür Bakanlığı Müsteşarı Şahap Aşıkoğlu, Kuzey Kıbrıs’ın, Doğu Akdeniz’de yeni bir destinasyon olduğunu ve keşfedilmesi gerektiğini söyledi.

Yeni bir destinasyon olarak Kuzey Kıbrıs’ın pazarlanması yönünde Turizm Bakanlığı olarak önemli politikalar yürüttüklerini ifade eden Aşıkoğlu, tur operatörlerine turist başına katkı sağlayarak riski paylaştıklarını kaydetti.

Aşıkoğlu, İskandinav ülkelerine büyük önem verdiklerini belirterek, önümüzdeki 3 yıl içinde bölgede imaj reklamlarını sürdüreceklerini söyledi.

Katılımcılara teşekkür eden Aşıkoğlu, roadshow’un düzenlenmesinde koydukları katkıdan dolayı Türk Hava Yolları yetkililerine teşekkür etti. Etkinlikte, KKTC’yi tanıtıcı kısa film gösterimi yapıldı.Tanıtım programlarının sonuncusu Finlandiya’nın başkenti Helsinki'de yapılacak .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile