Klasik Otomobil ve Motosiklet Sergisi Düzenlendi

Kazan'da klasik otomobil ve motosiklet sergisi gerçekleştirildi.


Kazan Belediyesi, Ankara Klasik Otomobilciler Kulübü ve Vulcan Riders Motorsiklet Kulübü tarafından Gaziler Günü dolayısıyla düzenlenen sergi için konvoy halinde klasik otomobil ve motorsikletliler pazaryerinde geldi.

Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, programa katılan gazilerin, ülkenin kalkınmasında ve bugünlere gelmesindeki katkıların sosyal ve kültürel alanda da devam ettiğini gösterdiklerini kaydetti.

Keyifli bir gün geçirdiklerini dile getiren Ertürk, "Birbirinden farklı marka ve modellerdeki otomobil ve motorsikletleri bir arada görmek hoş bir duygu oldu. Adeta çocukluğumuzdaki hatıralarımız canlandı" dedi.

Kore'de Savaşanlar Kıbrıs ve Güneydoğu Kahramanları Derneği Genel Başkanı Ertuğrul Erdoğan da Gaziler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinliğe gösterilen ilginin kendilerini memnun ettiğini söyledi.

Erdoğan, "Törenlerde sadece çelenk koymaktan ziyade halkla bütünleşmek, hem gazilerimiz için hem de gençlerimiz için ayrı bir önem taşıyor" ifadesini kullandı.

Daha sonra alanda sergilenen otomobil ve motorsikletleri inceleyerek bilgi alan Ertürk, Chevrolet İmpala marka otomobile binerek tur attı. Katılımcılar, daha sonra alandan ayrıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile