''Klima Alirken Özellikleri Kadar Montaj Süresine De Dikkat Edin''

''Klima Alirken Özellikleri Kadar Montaj Süresine De Dikkat Edin''

Tüketiciler, klimalari alirken özelliklerinin disinda dikkat ettikleri bir noktalarindan biri de montaj süresi. Montaj süresi, tüketicilerin satin alma tercihlerinde belirleyici oluyor.



Yaz aylarinda artan sicaklar, ev ve isyerleri için klima talebini arttirdi. Ancak tüketicilerin, asiri sicaklarla bas etmenin kolay yolu olarak gördükleri klimalari alirken, özelliklerinin disinda dikkat ettikleri bir nokta da montaj süresi. Montaj süresi, günlerce bekleyerek zaman kaybetmek istemeyen tüketicilerin satin alma tercihlerinde belirleyici oluyor.

Iklimlendirme sektöründe faaliyet gösteren Baymak, konuyla ilgili su açiklamayi yapti: ’’Iklim krizine paralel olarak artan sicakliklarla birlikte, yasam alanlarinda klima kullanimi bir lüks olmaktan çikti. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sicaklik degerleri nedeniyle evleri ve is yerleri için klima almaya yönelen tüketicilerin sayisi artti. Dogru klima tercihi yapmak için arastirmalara baslayan bilinçli tüketiciler, tercih edecekleri klimanin konfor sartlarini saglarken enerjiyi de etkin kullanmasini istiyor. Temel özelligi sogutmanin disinda iç hava kalitesindeki olumsuz partiküllere karsi yüksek koruma saglama, alerjenleri yok etme, sessiz çalisma ve programlanabilme gibi özelliklerin de arandigi klimalarda tüketicilerin dikkat etmesi gereken en önemli noktalardan birisi ise montaj süresi. Çünkü bunaltici sicaklar nedeniyle satin aldiklari klimayi taktirmak için yogunluk nedeniyle günlerce sira beklemeleri gerekebiliyor.

Hizli montaj, öncelikli tercih nedenlerinden birisi

Sicakliklarin Türkiye genelinde yüksek artis göstermesinin, klima satislarina da talep artisi olarak yansidigi bugünlerde sirketimiz, hizli montaj hizmetiyle öne çikiyor. Tüketicilerin uzun bekleme sürelerine maruz kalmamasi için, müsteri memnuniyetini odagina alan ve tüm hizmet süreçlerini buna göre kurgulayan sirket bu kapsamda; yaygin hizmet agi ve kalifiye ekiplerle, dogru bir planlama dahilinde hizli ve zamaninda montaj hizmeti sunuyor. Yogun talebi karsilayacak stratejik bir planlamayla kapasitenin de üzerine çikan Baymak, sadece Haziran ayinda, yüzde 130’un üzerinde daha fazla montaj gerçeklestirdi.

Klima montajinin kisa sürede gerçeklesmesi için ürünün kurulum yerine ulasmis olmasi ve servis talebinin olusturulmasi yeterli oluyor. Servis talebi web sayfasindan veya 0850 755 02 35 numarali çagri merkezinden olusturulabiliyor. Öte yandan kampanya kapsaminda olmayan bazi durumlar da bulunuyor. Örnegin; montaj yerinin hazir olmasi, tüketici sorumlulugunda olup; montaj yerinde cam kesme, vinç, kirim islemi gerektiren haller olmasi, kampanya kapsami disinda kaliyor. Ayrica elektrik baglantisi da yetkili servis sorumlulugunda olmayip; mutlaka ehliyetli elektrikçi tarafindan yapilmasi gerekiyor.’’
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile