Kocaeli Büyükşehir’den Hijyenik Kesim

Kocaeli Büyükşehir’den Hijyenik Kesim

Büyükşehir Belediyesi Kurban Bayramı’nda 9 adet mezbahanede kurban kesim hizmet verdi.

Büyükşehir Belediyesi’ne ait mezbahalarda veteriner hekim kontrolünde ve hijyenik şartlarda yaklaşık 550 kurban kesildi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı’nda vatandaşların sorunsuz ve zahmetsiz olarak dini vecibelerini yerine getirmeleri için çalışmalarını yürütüyor. Bu amaçla 9 mezbaha Büyükşehir, vatandaşların memnuniyeti için her türlü imkanı hazır hale getirdi. Şu ana kadar 550’ye yakın kurbanın kesildiği mezbahada veteriner kontrolünde hijyenik şartlarda hizmet verildi.

Bayramın ilk günü Solaklar mezbahanesini tercih eden vatandaşlar daha önce sıra alımı işlemlerinin yapılması ile bekleme olmadan kurbanlıklarını kestirdi. Solaklar mezbahanesindeki kesim işlemleri ise bilindik Türkiye manzaralarından uzak, hijyenik ve modern aletlerin kullanıldığı bir ortamda gerçekleştirildi.

Her türlü tedbirin alındığı Solaklar mezbahanesinde, ambülans ve veteriner hekimler hazır bulundurularak yaralananlara anında müdahale etti. Büyükşehir Zabıtası olası karışıklıkların önüne geçilmesi asayişi sağladı. Vatandaşlara ücretsiz olarak çay, poğaça, meyve suyu ikram edilirken ayrıca internet hizmeti sağlandı. Büyükşehir Belediyesi’nin kesim noktalarında kurbanını kestiren vatandaşlar yapılan hizmetten çok memnun olduklarını ifade etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile