Kocaeli'de 4 Gün Önce Kaybolan Tuhana'nin Ailesi Kizlarinin Bulunacagi Umuduyla Bekliyor

Kocaeli'nin Darica ilçesinde 4 gün önce evden ayrildiktan sonra bir daha kendisinden haber alinamayan 16 yasindaki kizin bulunmasi için çalismalar sürüyor.

Kenan ve Emine K. çifti, 1 Eylül'de yanina bir miktar para ve altin alip evden ayrilan çocuklari Tuhana K'den simdiye kadar haber alamadi.

Kizlarinin bulunmasi için seferber olan ailenin kayip ihbari üzerine Il Emniyet Müdürlügü Çocuk Sube Müdürlügü ekiplerince de çalisma yürütülüyor.

Baba Kenan K, gazetecilere, arama çalismalarinda su ana kadar sonuca ulasamadiklarini, toplumun her kesiminden yardim beklediklerini söyledi.

Emniyet birimlerinin de çalisma yürüttügünü aktaran Kenan K, "Kaç gündür kizimizdan bir haber almak istiyoruz. Ailesi her zaman arkasinda. Geri dönmesini istiyoruz. Gebze'den çok fazla kisi aradi, herkes bize yardim etmeye çalisiyor. Emniyet güçlerimizden Allah razi olsun, sürekli yanimizdalar. Sonuca ulasmak için bizim de çok büyük çaba göstermemiz gerek. Süphelendigimiz bir sahisla PUBG oyunu üzerinden baglanti kurdugunu düsünüyoruz." seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile