Kocaeli'de Narkotim Denetimi

Uyuşturucuyla mücadele kapsamında kurulan Narkotim ekiplerinin, 1 Ocak'tan bu yana gerçekleştirdiği 41 operasyonda gözaltına alınan 97 şüpheliden, 37’si tutuklandı.

Kocaeli'de uyuşturucuyla mücadele kapsamında kurulan Narkotim ekiplerinin, 1 Ocak'tan bu yana gerçekleştirdiği 41 operasyonda gözaltına alınan 97 şüpheliden, 37’sinin tutuklandığı bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından uyuşturucu ve uyarıcı maddelerle daha etkin mücadele edilebilmesi için kurulan Narkotim ekipleri, 40 personelle İzmit ilçesindeki bazı okul ve internet kafelerde denetim yaptı. Uygulama sırasında şüpheli kişilerin kaçmaları ihtimaline karşılık motorlu Narkotim ekibi de uygulama boyunca hazır bulundu.

İzmit'te bir internet kafede arama yapan narkotim ekipleri, C.T. (43) isimli kişinin üzerinde bir miktar esrar maddesi ele geçirdi. Uyuşturucu maddeye el konulurken gözaltına alınan C.T. sorgulanmak üzere Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Ekiplerin okul ve kafelerde yaptığı denetim ve kontrollerde herhangi bir suç unsuruna rastlanmazken, denetimlerinin sık sık devam edeceği belirtildi.

Öte yandan bu yılın başından bu yana Narkotim ekipleri tarafından 41 operasyon düzenlendiği ve 97 şüphelinin gözaltına alındığı, adliyeye sevk edilen şüphelilerden 37’sinin tutuklandığı bildirildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile