Kocaeli‘nde İki Ayrı Fuhuş Operasyonu

Kocaeli‘nin Gölcük ve Derince ilçelerinde düzenlenen fuhuş operasyonlarında 12 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, polis ekipleri Gölcük‘de bir evde fuhuş yapıldığı bilgisine ulaştı. Bunun üzerine çalışma başlatan polis ekipleri Gölcük Merkez mahallesinde bir eve operasyon düzenledi. Operasyonda Özbekistan uyruklu Zuhra Niyazmaiova (38), Dilafruz Alimova(26), Kamola Muminova(30), Türkmenistan uyruklu Elnara Yusupovu(269, Maral Gakyszova(33). Gulshat Karyagdyyeva(36), Moldova uyruklu Natalia Maftei(36), fuhuşa aracılIk ettiği iddia edilen Y.K.(38) ve M.A.(55)‘nın gözaltına alındığı öğrenildi.

Zanlıların fuhuş için ortalama 300 TL ücret aldığı ve evi kullanmak karşılığında ise yüzde 20‘lik pay aldıkları öğrenildi.

Öte yandan, İzmit Derince Yenikent mahallesinde fuhuş yapıldığı bilgisine ulaşan polis ekipleri B.A.(51) isimli hayat kadını ile müşteri kılığında irtibata geçti. Polis‘in, hayat kadını ile iki bayan ile fuhuş karşılığı 210 TL ve ev için 40 TL ücret ile anlaştığı öğrenildi. B.A.(51) ve S.A.(37) isimli hayat kadınlarını buluşma yerinde gözaltına alan polis ekipleri, fuhuşa yer temin ettiği iddia edilen 71 yaşındaki Z.S.‘yi de gözaltına aldı. İki ilçede de düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan hayat

kadınları sağlık kontrolü için hastaneye götürülürken, fuhuşa yer temin ettikleri iddiası ile gözaltına alınan zanlılar emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile