Kocaeli Üniversitesi'nde Kayıt Heyecanı

Kocaeli Üniversitesi'nde Kayıt Heyecanı

Kocaeli Üniversite'sinde 2 Eylül'de başlayan ve cuma günü sonlanacak olan öğrenci kayıtlarında, öğrenci ve velilerin kayıt heyecanı devam ediyor.

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü'nde bulunan kayıt bürosunda öğrencilerin kayıt hareketliliği devam ediyor. 70 bine yaklaşan öğrenci sayısı ile Türkiye'nin en kalabalık üviversitelerinden biri olan Kocaeli Üniversitesi'nde kayıt nedeniyle kampüsteki hareketlilik devam ediyor. Çocuklarının kayıtları için kampüse gelen veliler heyecanla çocuklarını beklerken, öğrenciler ise yeni okullarıyla tanışmanın heyecanını yaşıyor. Kampüs içerisinde kurulan stantlar sayesinde çocuklarının konaklamaları için yurtlardan bilgi alan veliler, hem şehir hakkında bilgiler alıyor hem de çocukları için güvenli ve en iyi yeri seçme konusunda karar veriyor.

Kayıtların 6 Eylül Cuma günü sonra ereceği Kocaeli Üniversitesi'nde, yoğunluk ilk günlere göre biraz daha azaldığı gözlenirken, öğrenciler okulların açılacağı tarihi ve ilk kez üniversite sıralarında oturacağı zamanı heyecanla bekliyorlar.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile