Kocaelispor - Bandirmaspor Maçinin Ardindan

Kocaelispor - Bandirmaspor Maçinin Ardindan

Trendyol 1. Lig’de 3-1 ev sahibi takimin üstünlügüyle sonuçlanan Kocaelispor – Bandirmaspor maçinin ardindan teknik direktörler karsilasmayi degerlendirdi

Trendyol 1. Lig’in 32. haftasinda Kocaelispor’un Bandirmaspor’u Yusuf Cihat Çelik, Amaral ve Vukovic’in golleriyle 3-1 maglup ettigi maçin ardindan teknik direktörler karsilasmayi degerlendirdi. Kritik haftada 3 puani hanesine yazdiran Kocaelispor’da Teknik Direktör Mustafa Gürsel basin toplantisinda yaptigi açiklamada, “Maçtan önce de söylemistim; bu maçi kazanarak play-off ile ilgili kafamizda soru isareti kalmasin istiyorduk. Sonra bitirebildigimiz en üst noktada bitirmek istiyorduk. Amacimiz sonraki maçlarda da elimizden gelenin en iyisini yapmak. Orasi ayri bir kulvar. Ligle alakasi olmayan maçlar oynayacagiz, çikma hedefiyle alakali. Maça iyi basladik. Maçi koparacak çok pozisyonlar bulduk, degerlendiremedik. Ikinci yari beklemedigimiz anda gol yedik. Sonrasinda oyuna tepki verdik. Çok güzel bir sey. Cihat’in çok güzel vurusuyla buldugumuz golden sonra pozisyonlari degerlendirdik. Kazanmasini bildik. Mutluyuz. Bandirmaspor da ilk basladigim camia. Onlara da bundan sonra basarilar diliyorum. Önümüzdeki Bodrum maçina ve sonrasinda Sakarya maçina bakacagiz. Oyuncularimiza da istek ve arzularindan, mücadelelerinden dolayi tesekkür ediyorum. Geçen hafta da isteklilerdi ama sonuca yansitamamistik. Çalisacagiz” dedi.



“Tüm oyuncularimiz çok degerli”

Oyuncu tercihleri ve final vuruslariyla ilgili sorulari da yanitlayan Gürsel, “Kendi oyun modelimizi sahaya yansitmak istiyoruz. Hücum da oynasak arkada gerekli önlemleri alarak oynamamiz gerekiyor. Önde oynarken arkada da dogru oynamak gerekiyor. Adim adim daha iyiye gidiyor. Geldigimiz günden bu yana kat ettigimiz mesafe benim için önemli. Oyunsal anlamda epey yol kat ettigimize inaniyorum. Sonucu almamiz gereken maçlar oynuyoruz, bu da bizi bazen üzdü. Futbolda kim disarda kalirsa o soruluyor, simdi de Kouakou. Biz ekibiz. Hiç bireysel bakmiyorum. Hepsiyle ayni çalismayi yapiyorum. Biri oynadiginda digeri disarda kalacak. 21 kisilik kadroda bir de genç almak zorundayiz. Benim için oynasa da, oynamasa da tüm oyuncularim çok degerli. Bazen oynamadan da takima çok sey verebilirsiniz. Rekabetin içine girip kendilerini yukari çekecekler. Amaç takimi hedefe ulastirmak. Taktiksel degisiklikler yapiyoruz. En iyisini yapmak için buradayiz" diye konustu.



“Ana hedefimiz lig bittikten sonra basliyor”

Esas hedeflerinin lig bittikten sonra basladigini belirten Mustafa Gürsel, "Biz çalismaya devam edecegiz. Ama güzelligi burada. Bazen bir pozisyona girip galip geliyorsunuz, bazen on pozisyona girip kazanamayabiliyorsunuz. Ülkemizdeki futbol iklimi tamamen sonuca odakli. Benim için takimin oyunu, pozisyon üretmesi önemli. Devami takimi gelistirmeye çalisiyorum. Futbolun sevilmesinin nedeni bunlar. Emir iyi oynadi. Ilk yarida çok iyiydi, orada istedigimizi yapti. 6 numarayi basarili oynadi. Ama artik hamle zamanlari geliyor. Gol yedik diye hamle yapmadik. Kazanmak için o hamleleri yapacaktik zaten. Gol gelince hemen yaptik. Ama Emir’in oyunundan memnunum, stoperdeki oyunundan da memnunum. Biz takimiz. Iyi olmasi için, basari için bunu iyi karmamiz lazim. Davit hazir gelmedi. Hazir olmadigi için o tepkileri verdi. Su anki Davit belki o tepkileri vermedi. Antrenmanlardaki istegini, çalismasini biliyordum. Simdi oyuna girdi ve istegini yansitti. Hedefin son bölümündeyiz. Telafisi olmadigi için kayiplar bizi de üzüyor. Ana hedefimiz geçen haftaki ya da bu haftaki maç degil. Ana hedefimiz lig bittikten sonra basliyor. Orayi iyi oynarsak bir sey yapmis olacagiz” ifadelerini kullandi.

Yusuf Simsek: “Sapkayi önüme koyarim”

Ligde maddi ve manevi anlamda sikinti yasayan takimlardan biri olduklarini dile getiren Bandirmaspor Teknik Direktörü Yusuf Simsek ise, “Kocaelispor’u tebrik ediyorum. Ilk yari çok iyi oynadilar, golleri kaçirdilar. Ikinci yari degisiklikler bizim adimiza olumluydu. Golü de bulduk. Golden sonra yaptigimiz basit hatadan dolayi ilk golü yedik. Öne geçtigimiz maçlarda gol yedikten sonra kirilgan takim oluyoruz. Üzgünüz. Bu ligde maddi ve manevi sikintisi olmayan takimlardan biriyiz. Yönetimimizi, onursal baskanimizi, buraya kadar gelen taraftarimizi üzdügümüz için üzgünüm. Rakip tarafin deplasman takim hocasini istifaya davet etmesi sikinti. Ben sapkami önüme koyarim ama oyuncu arkadaslarim da koymali Ben bu sene 4’üncü hocayim. Baska da bir sey söylemek istemiyorum” sözlerini kaydetti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile