Kocaelispor-Sakaryaspor Maçi Öncesi Baskan Hürriyet'ten Taraftara 500 Bilet Destegi

Kocaelispor-Sakaryaspor Maçi Öncesi Baskan Hürriyet'ten Taraftara 500 Bilet Destegi

Izmit Belediye Baskani Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaelispor’un Sakarya ile oynayacagi heyecanli maç için futbolseverlere özel bir sürpriz yaparak 500 adet bilet hediye edecek.

Izmit Belediyesi, kentin markasi Kocaelispor’u, 11 Mayis Cumartesi günü saat 16.00’da Sakaryaspor ile gerçeklestirecegi karsilasmada yalniz birakmiyor. Izmit Belediyesi, vatandaslarina destek olmak ve sehir takimina olan ilgiyi artirmak amaciyla 500 adet kale arkasi bilet hediye ediyor.

Biletlerden yararlanmak isteyen taraftarlarin Izmit Belediyesi Halkla Iliskiler Müdürlügü’ne gelerek TC kimlik numaralariyla kayit olacak ve biletler taraftarlarin hesaplarina otomatik olarak yüklenecek. Bilet temin etmek isteyenler, daha fazla bilgi ve kayit için Cuma günü 20.00’a ve Cumartesi saat 15.00’e kadar Izmit Belediyesi Halkla Iliskiler Müdürlügü’ne basvurabilir. Detayli bilgi için 3180000(2083-2084-2087) numarali telefonu arayabilecek. Izmit Belediye Baskani Hürriyet yaptigi açiklamada, "Bu önemli karsilasmada Kocaelispor’a olan destegimizi göstermek ve taraftarlarimizla birlikte, maç gününde güçlü bir sekilde statta olmak istiyoruz. Tüm Izmitlileri maça bekliyoruz" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile