Kocaispir Açiklamasi 'Hedeflerimize Emin Adimlarla Yürüyecegiz'

Kocaispir Açiklamasi 'Hedeflerimize Emin Adimlarla Yürüyecegiz'

Yaklasan genel seçimler öncesi saha çalismalarini sürdüren Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, esnaf ve vatandaslarla görüserek Cumhurbaskani Erdogan’in öncülügünde yapilan hizmetleri anlatti ve vatandaslarin destegine güvendigini belirtti.

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, hafta sonu AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Sükrü Erdinç ile birlikte Çagirkanli, Cirik, Karatas Karagöçer ve Kadiköy mahallelerinde esnaf ve vatandaslarla bulustu.

Vatandaslarin ilgisinden duydugu memnuniyeti her firsatta dile getiren Baskan Kocaispir, “Vatandaslarimizin öncelikle Sayin Cumhurbaskanimiza, bize ve partimize göstermis oldugu teveccüh bizleri mutlu ediyor. Çünkü yaptiklarimiz yapacaklarimizin en büyük teminati oldu. Vatandasimiz umutlu. 20 yil boyunca ülkemize Cumhurbaskanimiz riyasetinde güzel hizmetler yapildi. Insallah bu seçimde de güçlü sekilde kazanarak çalismalarimiza hiz kesmeden devam edecegiz” diye konustu.

14 Mayis’ta tarihi bir seçim yasanacaginin altini çizen Baskan Kocaispir, “Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan liderliginde bugüne kadar hayata geçirdigimiz proje ve yatirimlarimiz ortada. Hizmetlerimiz; sehirlerimizin, ilçelerimizin yasam standartlarina ayri bir deger katiyor. Henüz birkaç gün önce uzunlugu ile Türkiye’nin dördüncü büyük köprüsü olan 15 Temmuz Sehitler Köprüsü’nü Adanali hemsehrilerimizin hizmetine sunmanin gururunu yasadik. 14 Mayis’ta ülke olarak tarihi bir seçim yasayacagiz. Adana’mizin bu seçimde de Cumhurbaskanimiza ve AK Parti’ye desteginin en yüksek oranda olacagina inancimiz tam. Insallah 14 Mayis sonrasi ülkemizin önü daha da açilacak ve Türkiye Yüzyili vizyonu dogrultusunda hedeflerimize emin adimlarla yürümeye devam edecegiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile