Kocaispir'den Ömer Çelik'e Tesekkür

Kocaispir'den Ömer Çelik'e Tesekkür

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir,”Sayin Bakanimiz ve devletimizin destegi ile Yüregir için her seyin en iyisini yapmaya devam edecegiz” dedi

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Ömer Çelik, AK Parti Adana Il Baskani Ozan Gülaçti ile birlikte Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir’i ziyaret etti.

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Ömer Çelik, AK Parti Adana Il Baskani Ozan Gülaçti ile birlikte Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir’e makaminda ziyarette bulundu. Ömer Çelik, ziyaretinde Baskan Kocaispir’den ilçede yapilan çalismalar ve devam eden projeler ile ilgili bilgi aldi.

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Adana Milletvekili Ömer Çelik’in ziyaretinden duydugu memnuniyeti dile getiren Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, “Sayin Bakanimizin belediyemizi tesriflerinden dolayi çalisma arkadaslarimiz ve ekibimiz adina sükranlarimi arz ediyorum. Adana’miz ve Yüregir’imiz için hiçbir zaman bizlerden desteklerini esirgemeyen bakanimiza nazik ziyaretleri için tesekkür ediyorum” ifadelerine yer verildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile