Kocaman: 'Bizim için güzel bir kura'

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, Şampiyonlar Ligi üçüncü ön elemedeki rakipleri Young Boys karşısında kağıt üzerinde favori olduklarını söyledi.

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, Şampiyonlar Ligi üçüncü ön elemedeki rakipleri Young Boys karşısında kağıt üzerinde favori olduklarını söyledi. Fenerbahçe'de sportif direktör ve teknik direktör Aykut Kocaman, Şampiyonlar Ligi'nde üçüncü ön eleme turunda Young Boys eşleşmesini değerlendirdi.

Kağıt üzerinde iyi bir kura çektiklerini belirten Kocaman, "tüm Fenerbahçelilerin ilk tercih ettiği takımlardan biriydi Young Boys, diğeri de Gent'ti. Bu anlamda bizim için güzel bir kura diyebiliriz. Ama futbolda net olan bir gerçek var ki gücünüzü sahada göstermelisiniz" dedi.

Young Boys hakkında detaylı bilgileri olmadığını söyleyen Kocaman, "kalan sürede detaylı bilgi edineceğiz. Oyuncularımız çok tecrübeli oyuncular. Şu an en büyük isteğimiz geçen seneye oranla oyunun merkezini daha ileriye itebilmek. Bunu başarabilirsek, kağıt üzerinde değil, gerçek anlamda da tura daha yaklaştığımız karşılaşmalar olacak Young Boys maçları" dedi.

Young Boys ile oynayacakları ilk maça kadar üç hazırlık maçı daha yapacaklarını belirten Kocaman, "Adım adım daha ileri gidebilirsek, Young Boys'un karşısına daha hazır çıkarız" diye konuştu.


CNN Türk
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile