Kocamaz'dan Tuna'ya Ziyaret

MHP İçel Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'yı makamında ziyaret etti.

Kocamaz, ziyarette yaptığı konuşmada, kendilerine büyük bir sorumluluk yüklendiğini ve bu sorumluluğun bilinciyle İçel Büyükşehir Belediyesi'ni kazanmak için çalışacaklarını ifade etti.

Adaylık sürecinde bütün aday adaylarıyla güzel bir rekabet içerisinde centilmence bir duruş sergilediklerini vurgulayan Kocamaz, "Bu bir bayrak yarışıydı. Hepimizin niyeti MHP'nin İçel'de ipi göğüslemesidir. Bu yarış, bayrağı en yükseğe çıkarma yarışıdır" dedi.

Tuna'ya her zaman güvendiklerini ve bundan sonra da güvenmeye devam edeceklerini belirten Kocamaz, şunları kaydetti:

"Bu yükün altından hep birlikte kalkacağız. Hedefimiz 13+1.Bütün ilçelerde çok değerli arkadaşlarımız bu bayrağın ya gönderden inmemesi için ya da daha yükseklere çekilmesi için bir mücadelenin içerisine girmiş bulunuyorlar. Hepimizin amacı, ülkenin birliği, bütünlüğü ve al bayrağın nazlı nazlı bulunduğu yerde dalgalanmasıdır. MHPliler için İçel Büyükşehir'i almak, yönetmek, İçel'in sıkıntılarını ortadan kaldırmak, İçel'e ve İçelliye layık olmayan görüntüleri ortadan kaldırmak boyunun borcudur."

Toroslar Belediye Başkanı Tuna ise İçel Büyükşehir Belediyesi'nin ve 13 ilçenin tamamının MHP tarafından yönetilmesi için el ele çalışacaklarını belirtti.

Gece-gündüz demeden çalışacaklarını vurgulayan Tuna, "Allah nasip ederse köy görüntüsü içerisinde olan bu şehri bir dünya kenti yapacağız. Burhanettin Kocamaz'ı tebrik ediyorum. Çıktığı bu yolda yanında ve yakınında olacağız. İnşallah el ele, gönül gönüle hep birlikte çalışacağız" diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile