Kocaoğlu ve Atila Projeleri İnceledi

Kocaoğlu ve Atila Projeleri İnceledi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Bornova Belediyesi ile birlikte yürüttükleri projeleri inceledi.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ile birlikte önce Doğanlar Stadyumu’na gelen Kocaoğlu burada çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Daha sonra Altındağ Spor Kompleksi’ne geçen Kocaoğlu ve Atila, burada da değerlendirmelerde bulunarak inşaatların bir an önce tamamlanması için gerekli talimatları verdi.
Bornova Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği yaparak kent için son derece önemli projeleri hayata geçiriyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, ortak yürütülen projelerden Doğanlar Stadyumu ile Altındağ Spor Kompleksi’nde incelemelerde bulundu. Başan Atila, inşaatların geldiği aşama ile ilgili olarak Başkan Kocaoğlu’nu yerinde bilgilendirdi.

Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu bir calışma içinde olduklarını ve bu uyumun hizmetin kalitesini artırdığını ifade eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Bu kapsamda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu ile birlikte inşaatı devam eden Doğanlar Stadyumu ve Altındağ Spor Kompleksimizi ziyaret ettik. Başkanımızın projelerimiz hakkındaki fikirlerini aldık. Tecrübelerinden yararlandık. Yapacağımız bütün işlerde bu uyum ve birlikte çalışma anlayışını sürdüreceğiz. Zaten bu projelerin yürütülmesinde Büyükşehir Belediyemizin bize önemli bir destek veriyor” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile