Koçarli Belediyesi Lokma Hayri Gerçeklestirdi

Koçarli Belediyesi Lokma Hayri Gerçeklestirdi

Koçarli Belediyesi tarafindan ilçe de yasanan sel felaketi dolayisiyla ve genç yasta hayatini kaybeden ilçenin sevilen gençlerinden Baris Toker ile tüm vefat edenler için lokma hayri gerçeklestirildi.



Koçarli Belediyesi önünde gerçeklestirilen lokma hayri Ilçe Müftüsü Kazim Ünsal ve müftülük personeli tarafindan okunan dualar ile basladi.

Gerçeklesen Hayra Koçarli Kaymakami Ersin Tepeli, Belediye Baskani Nedim Kaplan, Ilçe Emniyet Amiri Ahmet Kotan, Ilçe Jandarma Komutani Yüzbasi Ugur Çelik, Belediye Baskan Yardimcilari, Belediye Meclis üyeleri, Sivil Toplum örgütü baskanlari, muhtarlar, belediye personelleri ve vatandaslar katilim sagladi.

Baskan Kaplan ve protokol üyeleri yapilan lokma hayrini vatandaslara kendi elleriyle dagitirken bir daha afetlerin yasanmamasi temennisinde bulundu.

Belediye Baskani Nedim Kaplan gerçeklesen lokma hayir ile ilgili yaptigi açiklamada, ilçede son zamanlarda yasanan üzücü ve aci olaylar neticesinde lokma hayri yaptiklarini ifade ederek, “ Geçtigimiz haftalarda siddetli yagislar nedeniyle Çakirbeyli, Boydere ve Cincin mahallelerimizde sel felaketi yasadik. Ayrica ilçemizin sevilen gençlerinden Baris Toker kardesimizi kaybettik. Yasadigimiz tüm bu üzücü olaylar için ve tüm vefat eden hemserilerimiz için bir nebzede olsun bir daha böyle kötü olaylarin ilçemizde ve tüm dünyada tekrarlanmamasi açisindan böyle bir hayir düzenledik. Bir daha üzücü olaylarin yasanmamasini temenni ediyorum. Sel felaketinde zarar gören hemserilerimize geçmis olsun dileklerimi bir kez daha iletiyorum. Belediyemiz tarafindan yaralar sarilmaya devam ediyor. Vefat eden kardesimiz Baris Toker’e de Allah’tan rahmet, yakinlari basta olmak üzere tüm Koçarli’miza da bassagligi dilerim” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile